Millet Bahçesindeki 19 Mayıs Töreninde Çadır İnsanların Üzerine Devrildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Millet Bahçesindeki 19 Mayıs Töreninde Çadır İnsanların Üzerine Devrildi

Son dakika haberi: Ankara AKM Millet Bahçesi'ndeki 19 Mayıs törenlerinde çadır kazası meydana geldi.

Yerel Haberler 19 Mayıs 2022 15:00 0
Millet Bahçesindeki 19 Mayıs Töreninde Çadır İnsanların Üzerine Devrildi

Son dakika haberi: Millet Bahçesi'ndeki 19 Mayıs etkinliklerinde kaza.

Ankara'nın Altındağ İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre AKM Millet Bahçesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinin yapılacağına yer verildi. Yapılan etkinlik sırasında bir kaza meydana geldi.

Sabah başlayan ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşen 19 Mayıs töreninde , bölgedeki çadırın düştüğü görüldü. Şiddetli şekilde gerçekleşen rüzgar nedeniyle bir anda yerindne sökülen çadır, bölgede bulunan vatandaşların üzerine düştü. 

Bölgedeki muhabirimizin son dakika olarak aktardığı bilgiye göre hemen olaya müdahale edildiğine yer verildi. Programdaki vatandaşların müdahalesi ile devrilen çadırın altına kalanlar çıkarılırken bazı vatandaşların hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

AMBULANS ÇAĞRILDI

Gelen son dakika bilgilerine göre bölgeye ambulans istendiği öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaşanan olayda yaralanan vatandaşlara müdahale etti. 

AKROBASİ SIRASINDA OLDU

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre kazanın akrobasi gösterisi sırasında meydana geldiği öğrenildi.

BÖLGEDEN GÖRÜNTÜLER GELDİ

Bölgedeki muhabirimizin aktardığı görüntüler ise şu şekilde:

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, çadır düşmesi sonucu hafif şekilde yaralanan vatandaşlara müdahalede bulunurken bölgede çadırın düzeltildiği ve etkinliklerin birazdan kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. 

MİLLET BAHÇESİ NEREDE?

Ankara AKM Millet Bahçesi Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunuyor. Atatürk Orman Çiftliği'yle başlayan bu millet bahçesi, Ankara Hergelen Meydanı'na kadar uzanmaktadır. Ankara AKM Millet Bahçesi, Atatürk Orman Çiftliği, Gençlik Parkı ve 19 Mayıs Stadyumu'munun bulunduğu alanı birbirine bağlamaktadır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç