MİGROS'tan Alışverişlerde 350 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MİGROS'tan Alışverişlerde 350 TL Hediye Para Kampanyası!

MİGROS, sanal market alışverişlerinde geçerli 350 TL indirim kampanyasını duyurdu! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

MİGROS'tan Alışverişlerde 350 TL Hediye Para Kampanyası!

Yılbaşı öncesi vatandaşın alışveriş telaşı başlarken zincir marketlerde birbiri ardına yeni kampanyalarını açıklamaya devam ediyor.

Bu kampanyalardan biride Migros tarafından açıklandı. Migros yapmış olduğu duyurusunda alışveriş yapan müşterilerine 350 liraya varan para iadesi kazanma fırsatı sundu. İşte kampanyanın detayları ve para kazanmak isteyen kişilerin yapmaları gerekenler...

MİGROS 350 TL PARA İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

migros.jpg

Migros yapmış olduğu açıklamasında kampanya koşullarını şu şekilde açıkladı:

Kampanya 2 - 24 Aralık 2023 tarihleri arasında Migros Sanal Market üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

-Kampanya kapsamında ilgili tarihler arasında verilecek 750 TL ve üzeri ilk sipariş sonrasında 75 TL, 750 TL ve üzeri 2. sipariş sonrasında 125 TL, 750 TL ve üzeri 3. sipariş sonrasında 150 TL; toplamda 350 TL indirim kazanılacaktır.

- Ek siparişler kampanyaya dahil değildir. - Hak edişin sağlanabilmesi için oluşturulan siparişlerin 24 Aralık 2023 gün sonuna kadar teslim edilmiş olması gerekmektedir. 24 Aralık 2023 tarihi sonrasında teslimi olan siparişler kampanyaya dahil değildir.

MİGROS – Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi

- Hak edişin sağlanabilmesi için hediye çeki / kampanya / indirim uygulanmış sepet tutarının net olarak minimum 750 TL olması gerekmektedir.

- İndirim, sipariş teslimi sağlandıktan sonra hesaba tanımlanacaktır.

Migros sanal market üzerinden yapılan alışverişlerde puanlarım ve çeklerim bölümü üzerinden kazanılan para puanlar kullanılarak bedava alışveriş yapılabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin 24 Aralık tarihine kadar yukarıda yer alan şartları yerine getirmeleri yeterli olacak. Bu şartları taşıyam kişilere Migros üzerinden 350 TL'ye varan tutarda para iadesi yapılacak.

Tüm market indirimlerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç