Midyeci Ahmet 712 Euro Maaşla Personel Alımı İş Başvuru Formu 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Midyeci Ahmet 712 Euro Maaşla Personel Alımı İş Başvuru Formu 2022

Son dakika haberi: Midyeci Ahmet, Türkiye'deki çalışanların maaşını 712 Euro'ya sabitlediğini açıkladı. İşte iş başvuru sayfası.

Finans Magazin 9 Haz 2022 16:17 1
Midyeci Ahmet 712 Euro Maaşla Personel Alımı İş Başvuru Formu 2022

Midyeci Ahmet çalışanlarına Euro karşılığında para veriyor.

Midyeci Ahmet yaptığı açıklamada çalışanlarına 13 bin lira maaş vereceğini ve çalışanlarının maaşını Euro'ya sabitlediğini söyledi. Son dakika açıklamasında Midyeci Ahmet olarak bilinen Ahmet Çiçek, maaşları 712 Euro'ya sabitlediğini söyledi. 

ÇALIŞANLAR AVRUPA'DA YAŞAYANLAR GİBİ HİSSETSİN

Çalışanlarının Avrupa'daki insanlardan kendilerini geri hissetmemesi için söz konusu kararı aldığını söyleyen Midyeci Ahmet, İstanbul İkitelli ve Yunanistan'da bulunan fabrikalarında çalışan personellere bundna sonra minimum 712 Euro maaş vereceğini söyledi. TL karşılığı şu saatlerde 13 bin 200 lira olan bu paranın en az maaş olduğu duyuruldu. 

Geçen aylarda yollarını ayırdığı eşi ile arasındaki mal paylaşımı nedeniyle gündeme gelen Midyeci Ahmet lakaplı Ahmet Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Fenomen isim yaptığı açıklamad bundna sonra çalışanlarına döviz endeksli maaş vereceğini , çalışanlarının avrupadakilerden geri hissetmesini istemediğini söyleyerek, "Yunanistan'daki fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız 712 euro alıyor. İstanbul'da İkitelli fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız da minimum 712 euro alacak. Evet yanlış duymadınız bundan sonra Midyeci Ahmet ailesinde çalışan iş arkadaşlarımız, dövize endeksli maaş alacaktır. Bizimle çalışan arkadaşlarımızın maaşları erimeyecek. Avrupa'da yaşayan insanlardan kendilerini geri kalmış hissetmeyecekler ve hak ettiklerini alacaklar. Çok mutluyum uzun zamandır yapmak istediğim bir şeydi. Hayırlı uğurlu olsun umarım benzeri değişiklikleri yapabilecek güçteki işletmelere örnek ve ilham oluruz. Her şey vatan için, sizi seviyorum. Bundan sonra Midyeci Ahmet'te döviz bazlı maaş" ifadelerini kullandı. 

ŞUBELERİ

Türkiye'de birçok şubesi olan Midyeci Ahmet'in aşağıdaki ülkelerde de şubeleri var:

Dubai,

İngiltere,

Katar,

Bahreyn,

Mısır,

Suudi Arabistan,

Almanya

Yunanistan

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bu açıklama sonrası en çok merak edilen konu Midyeci Ahmet iş başvurusu konusu oldu. Midyci Ahmet resmi sayfasından https://m.midyeciahmet.com/insan-kaynaklari/ adresi üzerinden iş başvurusu yapılmaktadır. 

712 EURO KAÇ TL?

712 Euro 13 bin 199 TL maaşla yapılacak personel alımları için yukarıdaki linkteki iş başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. 

SOSYAL MEDYA COŞTU

Bu açıklama sonrası sosyal medyada, ne kazanıyor ki 13 bin TL maaş veriyor? Biz de midyeci olacağız paylaşımları çokça yapılmaya başlandı. 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nerden başvurusu yapiyor