Michael Saylor'dan Bitcoin tahmini: 350 bin dolar olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Michael Saylor'dan Bitcoin tahmini: 350 bin dolar olacak

Michael Saylor yaptığı son dakika açıklamasında Bitcoin'in kısa sürede ciddi yükseleceğini söyledi. İşte Bitcoin tahmini.

Kripto Paralar 15 Mayıs 2024 0
Michael Saylor'dan Bitcoin tahmini: 350 bin dolar olacak

X üzerinde 3.4 milyon takipçisi olan Mikro Stateji Kurucusu ve Başkanı olan Michael Saylor, Bitcoin için önemli bir açıklama yaptı ve yeni tahminini duyurdu.

Önceki gün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Saylor, BTC yatırımcılarını heyecanlandıran ifadeler kullandı ve Amerika'da 27 trilyon dolarlık varlığın yönetildiği binlerce emeklilik fonu olduğunu söyledi ve bu fonların Bitcoin'e ihtiyaç duyacağını söyledi. Saylor açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 27 trilyon dolarlık varlığı yöneten binlerce emeklilik fonu var. Hepsinin biraz Bitcoin’e ihtiyacı olacak"

BU NE DEMEK?

Bilindiği üzere emeklilik fonunda borsa emtia ve diğer yatırım araçları var ve fonlar, bu yatırım araçlarının yükselişine göre yükselmektedir. Bunlara Bitcoin'in ve diğer kripto paraların eklenmesi, sektörde büyük hareketi de beraberinde getirir.

2024 YILI TAHMİNİ GELDİ

Saylor yaptığı son dakika açıklamasında Bitcoin tahmininde bulundu. Saylor değerlendirmesinde bu sene Bitcoin'in 350 bin dolara kadar çıkacağını düşündüğünü söyledi.

BİTCOİN VE DİĞER KRİPTO PARALAR NE KADAR?

Kripto paralarda son günlerde hareketlilik devam ediyor. ABD enflasyon verilerini bekleyen kripto paralarda son durum şu şekilde:

1 Bitcoin fiyatı şu sıralar 62 bin 126 dolar seviyesinde.

1 Ethereum fiyatı ise 2 bin 904 dolar seviyesinde.

1 SOL 144 dolar.

Sizce Bitcoin 350 bin dolar olur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgi, veri ve açıklamalar Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç