Miatk bölünme ve hissedeki düşüşle ilgili son dakika KAP'ı geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Miatk bölünme ve hissedeki düşüşle ilgili son dakika KAP'ı geldi

Miatk'ten bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada bölünme ve hissedeki fiyat düşüşüne dair son bilgilere yer verildi.

Borsa 29 Eylül 2023 16:54 0
Miatk bölünme ve hissedeki düşüşle ilgili son dakika KAP'ı geldi

Miatk'ten son dakika açıklaması: Bedelsiz bölünme ve hissedeki fiyat düşüşü hakkında kritik KAP geldi.

Geçen hafta ciddi şekilde yükselişe geçen Mia Teknoloji, bu hafta sert şekilde düşmeye başladı. Son 3 gündür taban taban devam eden hissenin bedelsiz bölüneceği iddiaları ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

MIATK'ten gelen KAP şu şekilde:

"Hissemizde son günlerde yaşanan fiyat hareketliliği ve yatırımcılarımızdan gelen yoğun  istek, soru ve taleplere yönelik açıklama yapma gerekliliği oluşmuştur.

MİATK hissemizde Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 26/09/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 25/10/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem kararı bulunmakta olup, kararı yatırımcılarımızla birlikte üzüntü ile karşılamakta ve bu konuda gerekli başvuruları, görüşmeleri yatırımcılarımızı korumak adına yerine getirmekteyiz.

Şirket faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam etmekte olup, kamuya açıklanmamış herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Bedelsiz Sermaye artırım başvurumuz ile ilgili söylentilere cevap olarak , başvurumuz değerlendirme aşamasında olup, herhangi bir iptal ya da geri çekme durumu bulunmamaktadır"

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7.com tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 Teknoloji herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç