MHP Genel Başkanı Bahçeli'den KHK'lılar ve Enflasyon Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den KHK'lılar ve Enflasyon Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir son dakika açıklaması geldi ve Bahçeli, KHK'lılar ile enflasyon meselesine değindi.

Siyaset 11 Eylül 2022 23:27 1
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den KHK'lılar ve Enflasyon Açıklaması

Devlet Bahçeli'den enflasyon yorumu: Çıktığı gibi inecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da düzenlediği mitingde binlerce kişiye seslendi ve dikkat çeken ifadeler kullandı. Bahçeli yaptığı açıklamada 6'lı masaya tepki gösterdi ve KHK'lılar meselesi hakkında açıklama yaptı. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Bursa'dan söylüyorum; zillet ittifakı kaostur krizdir kifayetsizdir. Türkiye'yi onlarca yıl geriye götürme projesidir. Boşuna milletimizi meşgul etmesinler. Zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayını dış güçler belirleyecektir. Türkiye’nin düşmanlarının elini eteğini öpmeden aday çıkaramazlar. Kılıçdaroğlu’nun KHK sözleri ABD’ye verilmiş güvencedir. ABD Başkanı Biden’dan onay almadan adayımız budur diyemezler." ifadelerini kullandı.

YUNANİSTAN

Açıklamasının devamında Ukrayna savaşının bitmesini temenni ettiğini söyleyen Bahçeli, Yunanistan'ı da es geçmedi ve "Dileğimiz Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın bir an evvel sona ermesidir. Bir çift sözüm de Yunanistan hükümetindedir. Yunanistan damarımıza basmaktan vazgeçmelidir. Tacizlerine derhal son vermelidir. Üzerinde haksız ve hukuksuz şekilde oturuduğu adalar hakkımızdır. Bu ülke yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan, damarımıza basmaktan vazgeçmelidir, taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir. Ayranımızı kabartmasınlar, sabrımızı zorlamasınlar. Denize dökülmeyi tekrar canları çekiyorsa sadece bize söylesinler. Ege'nin bir yakasından diğer yakasına ulaşmak bizim için çocuk oyuncağıdır." dedi.

MERAK ETMEYİN ENFLASYON DÜŞECEK

Bahçeli sözlerinin devamında, "Hiç kimse merak etmesin, enflasyon çıktığı gibi inecektir, ama asıl fitne fücur enflasyonunun, tezvirat ve tefrika stokundaki artışın önüne geçmek, buna engel olmak da boynumuzun borcudur." dedi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bahçeli beyefendi ❗Katil Selman'a onca laf edip sonrasında kim devlet töreniyle karşıladı...Papaz Brunson'u bu can bu bedende oldukça vermeyiz deyip kim verdi...