Meteoroloji'den bayram sonrası uyarı geldi: Soğuk ve yağışlı hava geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meteoroloji'den bayram sonrası uyarı geldi: Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 24 Nisan hava durumu tahminleri yayımlandı. İşte 24 Nisan hava durumu tahminleri.

Haberler 24 Nisan 2023 09:13 0
Meteoroloji'den bayram sonrası uyarı geldi: Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Meteoroloji'den bayram sonrası bir son dakika uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Genel Müdürlük'ten yapılan açıklamada 24 Nisan hava durumu tahminleri paylaşıldı. İşte 24 Nisan hava durumu tahminleri.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz ( Hatay hariç), İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Balıkesir' in güneyinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde Ordu, Giresun çevreleri ile Tokat'ın doğusu ve Sivas'ın kuzeyinde, yarın Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Siirt çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu ve Batman’ın kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, doğu kesimlerinde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI ALAN İLLER?

Yağışların Tokat'ın doğusu, Sivas'ın kuzeyi, Ordu, Giresun, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Siirt çevreleri yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç