Meteoroloji'den 19 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meteoroloji'den 19 il için kuvvetli yağış uyarısı!

Son dakika: Meteoroloji'den 19 il için kuvvetli yağış uyarısı geldi. İşte yağış beklenen iller.

Haberler 21 Nisan 2023 22:54 0
Meteoroloji'den 19 il için kuvvetli yağış uyarısı!

Son dakika: Meteoroloji'den 19 il için kuvvetli yağış uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Genel Müdürlükten yapılan açıklamada 19 il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldıç İşte yurt genelinde hava durumu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege'nin kıyı kesimleri ile Batı ve Orta Akdeniz kıyı şeridi hariç tüm yurdun yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Orta ve (Artvin hariç) Doğu Karadeniz, (Van ve Iğdır hariç) Doğu Anadolu ile Maraş, Adana, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Sıcaklıkların iç ve kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güney Doğu Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç