Meteoroloji Hava Durumunu Açıkladı: Bu İllere Şiddetli Yağmur Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meteoroloji Hava Durumunu Açıkladı: Bu İllere Şiddetli Yağmur Geliyor

Yaz aylarının ortasında şiddetli yağmur geliyor. MGM tarafından yayımlanan hava durumunda birçok şehre kuvvetli yağmur geldiği görüldü.

Yerel Haberler 6 Ağu 2022 23:04 0
Meteoroloji Hava Durumunu Açıkladı: Bu İllere Şiddetli Yağmur Geliyor

Bu illere şiddetli yağmur geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve birçok şehre yarın şiddetli yağmur beklendiğine yer verildi. MGM tarafından yayınlanan verilere baktığımızda sadece Pazar günü değil gelecek hafta içinde birçok şehirde gök gürültülü yağmur beklendiği görüldü. 

MGM UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 7 Ağustos 2022 tarihli uyarısı şu şekilde:

"7.08.2022 Pazar öğle saatlerinden itibaren İç Ege ile Batı Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Aydın, Muğla ve Antalya’nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Saat 13.00'da başlayacak şiddetli yağmur, 22.00'a kadar etkisini gösterecek.

Ankara

Ankara için yayınlanan uyarı ise şu şekilde:

"7.08.2022 Pazar öğle saatlerinden itibaren Ankara il genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Saat 13.00'da başlayacak şiddetli yağmurun 20.00'a kadar etkisini sürdüreceği bildirildi.

5 GÜNLKÜK HAVA DURUMU YAYINLANDI

Bunun yanı sıra Meteoroloji, ülke geneli 5 günlük hava durumunu paylaştı. İşte hava durumu

7 AĞUSTOS 2022 TÜRKİYE HAVA DURUMU

Pazar günü hava durumuna baktığımızda Marmara'da KKaradeniz bölgesinde, iç anadolu ile egenin iç kesimlerindei ve Adana çevrelerinde şiddetli yağmur beklendiği görüldü.

8 AĞUSTOS 2022 TÜRKİYE HAVA DURUMU

Pazartesi günü hava durumuna baktığımızda ise Ege'de , Marmara'nın iç kseimlerinde ve İç Anadolu'nun batı kesimleri ile Doğu Karadeniz'de yağmur beklendiği görüldü. 

9 AĞUSTOS 2022 TÜRKİYE HAVA DURUMU

Salı günü yine Ege'nin iç kesimlerinde yağmur görülecek. Batı Akdeniz bölgesi ile doğu Karadeniz bölümlerinde de yağmur bekleniyor.

10 AĞUSTOS 2022 TÜRKİYE HAVA DURUMU

Çarşamba günü ise Batı Karadeniz bölgesi ile Ege'nin iç lkesimleri, İstanbul çevreleri, İç Anadolu'nun batı ile güney batı bölgelerinde yağmur bekleniyor.

11 AĞUSTOS 2022 TÜRKİYE HAVA DURUMU

Perşembe günü ise İstanbul, Bursa Çanakkale bölgesi ile Karadeniz bölgesinin tamamı, konya çevreleri ve Adana Mersin Hatay çevrelerinde şiddetli yağmur bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç