Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı? MGM İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı? MGM İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman 2022

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada personel alımı sonuçlarına dair bilgilere yer verildi.

Sınav 18 Ekim 2022 21:25 6
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı? MGM İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman 2022

Meteoroloji personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan açıklamada büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli kadrolarında istihdam etmek üzere 36 personel alımı yapılacağına yer verilmişti. İlanda , kadroların illere göre dağılımlarına şu şekilde yer verilmişti:

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

İlanın yayınlanmasının ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu persnel alımının başvuru sonuçlarına dair detaylara yer verdik.

MGM tarafından sonuçlara ilişkin şu ifadelere yer verildi:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan ve başvuru yapan adaylar arasından 2020 yılı KPSS (B) grubu puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle puanlarına ve tercih sıralarına göre yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Yerleştirme işlemlerinde aynı puanı alan adaylar arasından mezuniyet tarihi itibariyle önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde de yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Yerleştirme sonuçları ile yerleşen adaylardan istenilen belgeler ve diğer açıklayıcı bilgiler www.mgm.gov.tradresinde ilan edilecek olup ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır. Ayrıca adaylar, süreçlerine ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

KPSS'de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

MÜLAKAT YOK

Alımda mülakat olmayacak. Adaylar KPSS puanına göre yerleştirilecek. Sonuçların ne zaman açıklanacağı belli değil. Sonuçlar açıklanınca haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kariyer kapısından girdim ama olumlu ya da olumsuz bir sonuca ulaşamadım nasıl öğrenebilirim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Arkadaşlar kariyer kapısı internet sitesinden giriş yapın orada kaçıncı sırada olduğunuz yazıyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
sonuçları nereden öğrenecez MGM nin web sitesi yetersiz duyurular güncel değil
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
açıklamayacaklar herhalde sonuçları
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
sonuçlar ne zaman açıklanacak acaba