Mesut Yar Datça Belediye Başkanı aday adayı oldu: Hangi partiden aday oldu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mesut Yar Datça Belediye Başkanı aday adayı oldu: Hangi partiden aday oldu?

Son dakika haberi: Mesut Yar Datça'da belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Mesut Yar hangi partiden aday?

Siyaset 6 Ara 2023 0
Mesut Yar Datça Belediye Başkanı aday adayı oldu: Hangi partiden aday oldu?

Mesur Yar hangi partiden aday oldu?

Son dakika haberi geldi. Sözcü Tv Sabah Kahvesi programında canlı yayında açıklama yapan Mesut Yar, Sözcü TV'den ayrılık kararı aldığını söyledi. Bu kararı izleyicileri şaşkına çevirirken Yar, mutlu bir iş için kanaldan ayrıldığını açıkladı.

İŞİNDEN AYRILDI

Gelen son dakika bilgilerine göre Mesut Yar'ın Datça Belediye Başkanı adaylığı için işinden ayrıldığını söyledi ve aday adayı olduğunu söyledi.

Mesut Yar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yaz aylarında yer yer buluyordum Can Babaya verdiğim sözü tutuyorum. Can babanın köyüne gidiyorum köy dediğime bakmayın Cennetten bir köşeyi daha iyi olması için Atatürk'ün Partisinden adayım dedi" ifadelerini kullandı.

HANGİ PARTİ'DEN ADAY

Bu açıklamadan sonra en çok araştırılan konu, Mesut Yar'ın hangi parti'den aday olacağı konusu oldu. Mesut Yar'ın hangi partiden aday olduğu henüz belli değil.

MESUT YAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Mesut Yar, Türk gazeteci ve televizyon sunucusu. Mesut Yar, İstanbul Üniversitesi'nin Protohistorya ve Ön Asya arkeolojisi bölümünden mezun oldu. Mesut Yar 18 Nisan 1967 tarihinde dünyaya geldi ve şimdi 56 yaşında. İstanbul doğumludur.

Eşi: Ferda Yar (e. 2012)
Çocukları: Batuhan Yar
Eğitim: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi (1993), Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi.

Aday adaylığı başvurusu sonrası önümüzdeki haftalarda adayların açıklanması bekleniyor. Seçimler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç