Mesajlardan Ortaya Çıktı: 14 Yaşındaki Kıza, Eniştesinden Cinsel İstismar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mesajlardan Ortaya Çıktı: 14 Yaşındaki Kıza, Eniştesinden Cinsel İstismar

Yatılı okulda okuyan 14 yaşındaki kız, hafta sonları halasının evine gitti. Burada eniştesinin iğrenç tacizine maruz kaldı. Olayı küçük kızın arkadaşları ortaya çıkardı.

Haberler 30 Mart 2022 15:06 0
Mesajlardan Ortaya Çıktı: 14 Yaşındaki Kıza, Eniştesinden Cinsel İstismar

Enişteden iğrenç saldırı: Hafta sonları evinde kalan eşinin yeğenine cinsel istismarda bulunan kişi hakkında tutuklama kararı verildi. Söz konusu olayı A.Ç'nin arkadaşları ortaya çıkardı.


Yatılı olarak bir okulda okumakta olan A.Ç. isimli kız öğrencinin telefonunda uygunsuz yazışmalar görüldü. Durumu gören kızın arkadaşları , hemen durumu öğretmenlerine bildirdi. Öğretmenlerin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Çocuk İzlem Merkezi, 14 yaşındaki A.Ç ile bir görüşme gerçekleştirdi ve A.Ç. yaşanan olayları anlattı.


A.Ç. , hafta sonları halası F.A.'nın evine gidip kaldığını , burada eniştesi O.A. isimli kişinin kendisine saldırıda bulunduğunu, onun cinsel istismarına maruz kaldığını söyledi. Bu ifadeler sonrası polis ekipleri harekete geçti ve O.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yakalama kararının çıkarılmasının ardından O.A. , polisler tarafından yakalanarak karakola götürüldü. İfadesi alınıp savcılığa sevk edilen bu kişi, daha sonra mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.


Küçük kızın babası yaptığı açıklamada o saldırganın en ağır cezayı çekmesini istediğini söyledi. Kızının her hafta sonu kardeşinin evine gittiği söyledi. "Bakması için ona gönderiyorduk. Eniştesi tacizde bulunmuş. Olayı kız kardeşimden duydum. ‘Ağabey koş, bir şey oldu’ dedi. Okula gittik, detayları öğrendik. Bu durumun şu an ortaya çıkması iyi oldu. Yoksa daha ileriye gidecekti. Anne babalar, çocuklarını kimseye emanet etmesin” ifadelerini kullandı.


Küçük kızın halası ise olayı öğrendikten sonra evden ayrıldığını ve boşanma kararı aldığını söyledi. Aslında çok dikkat ettiğini söyleyen kadın, eşinin kızım gibi seviyorum demesi üzerine öyle sandığını söyledi. F.A. "Ben kurda kuzu teslim etmişim. Ayıya bal ısmarlamışım. İçimizde karayılan varmış. Ailelere şunu demek istiyorum. Kimse çocuğunu kimseye teslim etmesin. Kimse böyle bir şey yaşasın istemem” dedi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç