Mersin'deki kadın cinayetinde şantaj ortaya çıktı: Erkek arkadaşına şantaj yapmış
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mersin'deki kadın cinayetinde şantaj ortaya çıktı: Erkek arkadaşına şantaj yapmış

Mersin'de meydana gelen feci olayda bir kadın, birlikte olduğu kişiye şantaj yapınca o kişinin saldırısına maruz kaldı ve öldürüldü.

3.Sayfa 5 Haz 2024 0
Mersin'deki kadın cinayetinde şantaj ortaya çıktı: Erkek arkadaşına şantaj yapmış

Mersin'den son dakika haberi: Cinayetin ardından şantaj çıktı.

Mersin'de meydana gelen feci olday 40 yaşındaki Şule Özlem Ünal, 20 yaşındaki Atilla Yeter tarafından evinde boğularak öldürülmüştü. Vahşetten sonra olayın detayları ortaya çıktı ve vahşetin ardından şantaj çıktı.

"MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİN VAR"

İddialara göre kadının, birlikte olduğu adama "Elimde müstehcen görüntülerin var" dediği ve bu şantaj ile 100 bin lira istediği öğrenildi.

Bunun ardından iki isim arasında tartışma çıktı ve Yeter, saldırdığı Ünal'ı boğarak öldürdü.

KASAYI ALIP GİTTİ

Daha sonra görüntüleri bulmak için evi talan eden adam, içinde olabileceğini düşündüğü kasayı aldı ve boş bir araziye giderek kasayı parçaladı.

Kasanın içindne paralar çıkarken Yeter, bu paraları aldı ve eve döndü. Bu sırada olayı haber alan polis ekipleri eve geldi ve eve gelen Yeter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mersin'in Toroslar İlçesi'nde parçaladığı kasadan aldığı paralarla birlikte motosikleti ile eve döndüğü sırada gözaltına alınan Yeter, ifadesi alınması için karakola götürüldü.

Kollarında tırnak izleri olduğu tespit edilen Atilla Yeter polise verdiği ifadesinde Yenişehir ilçesindeki bir apartman dairesinden aldığını söyledi.

Eve gelen polis ekipleri 40 yaşındaki Şule Özlem Ünal'ın cansız bedenini buldu.

Kadının cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleirnin yaptğı inceleme sonrası adli tıp kurumu morguna kaldırılırken Yeter de ifadesi alınması üzere karakola götürüldü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç