Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru tarihi açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru tarihi açıklandı 2023

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. İlanın başvuru bilgileri ve başvuru tarihi yazımızda.

Memur Alımı İlanları 11 Mart 2023 21:51 3
Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru tarihi açıklandı 2023

Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru tarihi açıklandı.

Mersin Belediyesi resmi sayfası üzerinden bir açıklama yapıldı ve belediyeye kadrolu itfaiye eri alımı başvuru tarihine yer verildi. Belediyeden konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre ilanda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

ŞARTLAR AÇIKLANDI

Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin 15/A maddesindeki özel şartlara göre itfaiye eri kadrolarına başvuru yapacakların tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların herhangi bir önlisans programından mezun olması ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Toplamda 100 itfaiye eri alımı yapılacak.

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular 27 ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında alınacak. Başvuru formu yayınlandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Mersin Tarsus tan ismim Hamza Özkan acil durum ve afet yönetimi mezunuyum . Yaş 31 gün aldım E sınıfı eliyetliyim src 2 ve src 4 ve piskoteknik belgesi var. Yaştan sorun olmazsa basvuracam . Bilgilerinizle .
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Abi adamlar başvuru duyurusunu kaldırdı 15 gün kaldı başvuru formu yok ortada 1 ay önce mersin belediyesine yazdım
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Hatay Kırıkhandan yazıyorum sağlık mezunuyum ehliyetim mevcuttur