Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 KPSS ile itfaiye eri alımı başvurusu başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 KPSS ile itfaiye eri alımı başvurusu başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kadrolu itfaiye eri alımı yapacak. Başvurular başlıyor. İşte başvuru detayları.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 KPSS ile itfaiye eri alımı başvurusu başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alımı yapacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kadrolu itfaiye eri alımı yapacak. Belediye tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan için başvurular başlıyor. Belediyeden konu ile ilgili yapılan açıklamasında, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre ilanda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

Başvuru Şartları Nedir?

Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin 15/A maddesindeki özel şartlara göre itfaiye eri kadrolarına başvuru yapacakların tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların herhangi bir önlisans programından mezun olması ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. 

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

İlana başvurular 27 ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında alınacak. Başvuru formu yayınlandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç