Merkez Bankası KPSS'siz İşçi Alımı İlanı Yayımlandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Merkez Bankası KPSS'siz İşçi Alımı İlanı Yayımlandı!

Merkez Bankası İŞKUR ile yeni personel alım ilanı yayımlandı. KPSS şartı aranmaksızın farklı kadrolara personel alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve detayları...

Kamu 27 Mayıs 2022 23:12 0
Merkez Bankası KPSS'siz İşçi Alımı İlanı Yayımlandı!

Merkez Bankası İŞKUR ile yeni personel alım ilanı yayımlandı. KPSS şartı aranmaksızın farklı kadrolara personel alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve detayları...

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan İşçi alımı ilanına göre Merkez Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İzmir'de İşçi Alımı yapacağını açıkladı. Alımlar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası A.Ş. Naim Talu Eğitim Seminer ve Dinlenme sitesine gerçekleştirilecek olup başvuru şartlarına ilişkin tüm detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR
-2 Engelli Garson,
-1 Aşçı,
-1 Pastane Şefi,
-1 Aşçı ( Kasap Ustası )

BAŞVURU ŞARTLARI
Merkez Bankası İşçi alımı için için adaylardan genel olarak;

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

-Kamu haklarından mahrum olmamak,

-Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

-Engelli kadrosu için Engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak, gibi nitelikler aranacak. Ayrıca çalışma süresi boyunda ücretsiz konaklama sağlanacaktır.  

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Garson için: İŞKUR engelli kaydı olmak,

Aşçı Şartı: Tercihen üniversitelerin Aşçılık veya Turizm ve Otel işletmeciliği Meslek Yüksek Okullarundan mezun olmak,

Pastane şefi Şartı: Tercihen üniversitelerin Aşçılık veya Turizm ve Otel işletmeciliği Meslek Yüksek Okullarundan mezun olmak.

Aşçı ( Kasap Ustası ) Şartı: Tercihen üniversitelerin Aşçılık veya Turizm ve Otel işletmeciliği Meslek Yüksek Okullarundan mezun olmak, Kasap Ustası olarak görev yapmış olmak gereklidir.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Adaylar başvrularına 27 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 29 Haziran 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar; https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx  internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "garson" yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşınmanız halında " Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin. 

İlk kez İŞKUR iş başvurusu yapacakların İŞKUR kaydı oluşturması gerekiyor. İŞKUR kaydına  girerek özlük bilgilerini kolaylıkla doldurabilir ve akabinde kaydederek giriş yapabilirsiniz.

YENİ İLANLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç