Mercedes online satış ne zaman? Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mercedes online satış ne zaman? Son dakika açıklaması geldi

Mercedes'ten son dakika haberi geldi. Gelen haberde Mercedes, online satışlara başlayacağı tarihi duyurdu.

Taşıt 3 Mayıs 2023 16:59 0
Mercedes online satış ne zaman? Son dakika açıklaması geldi

Mercedes online satış ne zaman başlayacak?

Mercedes Benz'den bomba bir karar gelmişti. Geçen haftalarda gelen kararda Mercedes, Türkiye'deki bayileri kapacağını ve artık online olarak satışlar yapacağına yer verildi. Satış açıklamasının gelmesi, otomotiv sektöründe büyük yankı uyandırdı. TOGG'dan sora online satışa geçen ikinci marka olan Mercedes Benz'in online satışlara ne zaman başlayacağı ise büyük merak konusu oldu. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu satışlar hakkında son dakika açıklamasına ve son bilgilere yer verdik.

Mercedes'in online satışa geçmesi taşıt sektöründe diğer markalara da örnek olması ve diğer markaların da bayileri kapatması bekleniyor. Yeni sistem ile fahiş artışların da önüne geçilmesi hedefleniyor. Sizce bu şekilde fiyatlar düşer mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Otomotiv Gazetecisi Halit Bolkan sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Bolkan açıklamasında bayilerin acente olarak çalışacağını söyledi. Tüm Türkiye'de tek fiyat üzerinden satışların olacağı bildirildi.

Faturalar Mercedes Benz Türk tarfından kesilecek ve müşteriler, tüm stokları sistem üzerinden görebilecek. Bolkan konu ile ilgili yaptığı son dakıka açıklamasında şunları söyledi:

Mercedes-Benz Türk’ün yeni bayilik modeli:

Bayiler acente olarak çalışacak. 
Tüm Türkiye’de tek fiyat!
Faturaları Mercedes-Benz Türk kesecek. 
Müşteriler tüm stokları görebilecek. 

ONLİNE SATIŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bolkan açıklamasının devamında yeni sistemin 15 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını söyleyerek, "Yeni sistem tam olarak 15 Mayıs’ta devreye girecek" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç