Meral Akşener'den ilk açıklama: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meral Akşener'den ilk açıklama: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edilmesinin ardından bir mesaj paylaştı.

Haberler 6 Mart 2023 23:38 6
Meral Akşener'den ilk açıklama: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız

Son dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edilmesinin ardından bir mesaj paylaştı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak ilan edilmesinin ardından bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Akşener, "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…" dedi.

Akşener paylaşımında, cuma günü Kılıçdaroğlu'nun yerine aday olma çağrısı yaptığı, gelinen noktada ise "cumhurbaşkanının uygun gördüğü zamanda ve tanımlanmış görevlerle Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacakları" açıklanan İstanbul ve Ankara belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la bugün yaptığı görüşmenin fotoğraflarını da paylaştı.

Ayrıca paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun Yavaş ve İmamoğlu'nun ellerini kaldırdığı bir kare, Millet İttifakı liderleriyle bugünkü toplantıdan sonra çekilen bir fotoğraf ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin yol haritasına da yer verildi.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Tarih olursunuz insaallah Maral hanım.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
abd iradesi ile mi tarih yazacaksınız?
Ziyaretçi 13 Ay Önce
ya kardesim kimin ne yaptigi belki olmayan siyasi bir toplulugun halk uzerinden primlenmesini gormek bu kadar zormu neyin kafasidir bu
Ziyaretçi 13 Ay Önce
erdogan kimin babasi bilemem ama basa kim gelirse gelsin bu millet her zaman kaybeden tarafta olacak daha yanlisi dogruyu gormekten mahrum bencil bir halk var kulliyen yalan yanlis sacma sapan resmen dolandiricilik adina kurulmus bir sistemdeyiz millet hala daha yok o gelsin yok bu gelsin devam edin kardesim devam edin bu ulkeyi dahada karanlik gunlere surukleyin bravo bu dunyanin ustu varsa altida var bakakim oradada boyle dansoz olacakmisiniz .
Ziyaretçi 13 Ay Önce
size oy moy yok at tut sonra geri gel siz bittiniz bir kenara not alın yine Recep Tayyip Erdoğan alacak görürsünüz Meral hanımım ayrılıp geri dönmesi çok oy kayıbına sebep oldu