Meral Akşener'den Erdoğan'ın 'Altılı Masadan Kalk' Çağrısına Yanıt
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meral Akşener'den Erdoğan'ın 'Altılı Masadan Kalk' Çağrısına Yanıt

Son dakika haberi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine ve İYİ Parti'ye Altılı Masayı terk etmeleri çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi.

Siyaset 17 Kasım 2022 17:15 0
Meral Akşener'den Erdoğan'ın 'Altılı Masadan Kalk'  Çağrısına Yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine ve İYİ Parti'ye Altılı Masayı terk etmeleri çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi.İşte son dakika haberinin detayları...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir program çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akşener, G20 zirvesi için gittiği Endonezya'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Altılı masadan kalk' çağrısını değerlendirdi.

Erdoğan, Akşener için "Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" demişti.

Akşener Erdoğan'ın çağrısına Akşener, ''İş zora düştü mü yerli ve milli ilan edilen biziz. Erdoğan'ın yerli ve milli ilan etmesine ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz bu ucube sistemin onaylandığı referanduma karşı koyan net bir partiyiz. Dün neyi savunduysak bugün de aynı şeyi savunuyoruz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık bundan sonra da olmayacağız.'' sözleriyle yanıt geldi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç