Memurlar Dikkat: 3600 Ek Gösterge Zam Tablosu Yayımlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memurlar Dikkat: 3600 Ek Gösterge Zam Tablosu Yayımlandı

Memurları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada en güncel hali ile ek gösterge tablosuna yer verildi.

Çalışma Hayatı 19 Mayıs 2022 23:17 2
Memurlar Dikkat: 3600 Ek Gösterge Zam Tablosu Yayımlandı

Son dakika : En güzel 3600 ekgösterge taslağı yayımlandı.

Sabah Gazetesi'nden Faruk Erdem bugün bir yazı kaleme aldı. Erdem yazısında 3600 ek gösterge zammı çalışmalarında sona gelindiğini söyledi ve en son hali ile ek gösterge düzenlemesinin tablosunu paylaştı. 

BAKAN AÇIKLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı son açıklamada ek gösterge meselesinin bu ay sonunda halledileceğini ve TBMM'ye gönderileceğini , kısa zamanda meclisten geçerek yasalaşacağını söyledi. 

Düzenleme bu ya sonuna kadar bitirilip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuılduktan sonra mecliste görüşülecek ve meclisten de kısa sürede geçtikten sonra yürürlüğe girecek. 

SON TOPLANTI YAPILMADI

Geçen hafta yapılması planlanan ek gösterge toplantısı , Çalışma Bakanı'nın programları nedeniyle iptal edilmiş ve ileri tarihe ertelenmişti. Toplantının ne zaman yapılacağı hala belli değil. Ancak toplantının önümüzdeki hafta içinde yapılması bekleniyor. 

Düzenleme ile polis , öğretmen, din görevlileri ve hemşirelere ek gösterge gelecek. Bunların dışındaki mesleklerdeki memurların ise ek göstergeleri 500 ile 750 arasında artırılacak. Genel müdür yardımcıları, üniversitelerdeki genel sekreter yardımcıları, bölge müdürleri, il müdürleri ve şube müdürleri gibi tespit edilen bazı unvanlar, görevin önemli hiyerarşik yapı dikkate alınarak ek göstergeleri daha yüksek seviyelere çıkarılacak ve bu kişiler üst gruplara alınacak. 

MAAŞ VE İKRAMİYELER ARTIYOR

Söz konusu düzenlemenin yürürlüğe girmesinden sonra memurların ve emeklilerin maaşlarında artış olacak. Öte yandan emekli olunduğunda verilen ikramiye de artacak.  Ek gösterge ile maaşlara ve ikramiyelere gelecek zam detayları için TIKLAYIN

GÜNCEL EK GÖSTERGE TABLOSU YAYINLANDI

Sabah'ta yayınlanan son güncel ek gösterge tablosu şu şekilde verildi:

Sizce sadece öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerine mi ek gösterge verilmeli? Başka hangi memurlara ek gösterge zammı gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Askeri personellere neden yok
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adalet olmayan ülkede tekedim yeter.Allah hesap soracak Yaradan ayrım yapayın yıkılırsınız