Memur ve memur emeklilerine refah payı verilmeyecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memur ve memur emeklilerine refah payı verilmeyecek

Memur ve memur emeklilerinin refah payı beklentileri gittikçe tükeniyor. Son açıklamalar, refah payının gelmeyeceğini gösteriyor.

Memur ve memur emeklilerine refah payı verilmeyecek

Memur ve memur emeklilerinin zam tarihi belli oldu: Refah payı yok.

Kamu personelleri ile emeklilerin beklediği açıklama geldi. Gelen açıklamada AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbşoğlu, 3 Ocak 2024 tarihini işaret ederek enflasyonun belli olmasından sonra memur ile memur emeklilerinin zammının belli olacağını söyledi.

Bir basın açıklamasında bulunan Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücrette zam mesaisinin bu hafta yapılacak toplantı ile sona ereceğini söyledi.

Akbaşoğlu açıklamasında Pazartesi günü komisyonun toplanacağını söyledi. Komisyon toplantısında asgari ücret için rakamın ele alınacağı açıklandı.,

Hükümetin hakem görevi yaptığını söyleyen Akbaşoğlu, şimdi 500 TL'lik prim desteği verdiklerini söyledi ve bu desteğin yeni yılda artarak devam edeceğini söyledi.

Memur ve Emekli Zammı

Akbaşoğlu yaptığı son dakika açıklamasında memur ile memur emeklilerinin ve SK bağkur emeklilerinin maaş zamlarının 3 ocak tarihinde belli olacağını söyledi.

Memur ve memur emeklileri için yüzde 50 civarında bir zam bekleniyor.

Bu açıklamaya baktığımıda memur ve memur emeklilerine herhangi bir refah payı zammı yapılmayacağı,TİS ve enflasyon farkı oranında zzam yapılacağı görülüyor.

SSK ve Bağkur emeklileri için henüz refah payı açıklaması gelmedi.

Sizce en düşük emekli maaş zammı ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Zam oranı 3 Ocak'!ta belli olduğunda haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç