Memur ve emekliye ek maaş zammı Erdoğan'a sunulacak: İşte beklenen yeni zam
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memur ve emekliye ek maaş zammı Erdoğan'a sunulacak: İşte beklenen yeni zam

Memur ve emeklilere seçim öncesi maaş zammı geleceği açıklandı. İşte beklenen zam kararı ve son durum.

Çalışma Hayatı 24 Şubat 2023 08:57 14
Memur ve emekliye ek maaş zammı Erdoğan'a sunulacak: İşte beklenen yeni zam

Son dakika: Memur ve emekliye seçim öncesi ek zam hazırlığı baladı.

Kamu personelleri ile emeklileri ilgilendiren son dakika açılaması geldi. Ocak ayında gelen maaş zammından sonra kamu personelleri ile emeklilere yeni bir zam yapılacağı iddia edildi. Kulislerden gelen son dakika bilgilerine Ocak ayında gelen yüzde 25'lik maaş zammından sonra bu oran yüzde 30'a çıkarılmıştı. Yapılan zamdan sonra emekli ve memurlar, maaşların yetersiz olduğunu söyleyerek ek zam talep etti. Kulislerden gelen son dakika bilgilerine göre memur ve emeklilere ek bir zammın yolda olduğuna yer verildi.

SEÇİMLER VAKTİNDE YAPILACAK

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen büyük depremlerden sonra seçimlerin ertelenebileceği konuşulmuştu. Ancak son kulis bilgisine göre seçimlerin zamanında yapılacağı, erteleme olmayacağı bildirildi. Bununla birlikte AK Parti'nin emekli iel memurlara yeni bir zam yapılacağı bildirildi.

NE ZAMAN, NE KADAR ZAM GELECEK?

Gazetevatan'da yayınlanan haberde maaş zammı müjdesinin Mart ayının ortasında, 1 ay sonra verileceği bildirildi. Kulislerden gelen son verilere göre ek zam için oranın yüzde 15 seviyesinde planlandığı bildirildi. Çalışmaların devam ettiği ve önümüzdeki günlerde bu konunun gündmee geleceği bildirildi.

Seçim öncesi gelecek ek zam için açıklama geldiğinde finans7.com'da olacak. Sizce yüzde 15 yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Ek zam açıklaması gelince bildirimle haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (14)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
lutfen ek zam yapilsin en az %15 civari herseye anormal zam pahalilik maaslar eridi buhar oldu
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Her şeyden önce Kamu Şeflerine 3600 ek gösterge verilmelidir Onlar Yönetim kademelerinin temel taşıdırlar. Haklarını verin LÜTFEN
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Asgarıucretle denk gıtmelı
Ziyaretçi 14 Ay Önce
kaç yıllık memurum az zam ala ala maaşımiz eridi askeri ücretli gibi olduk
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Devletimizin ve milletimizin deprem afetinden sonra,ek zam açıklaması iyi.ancak felaketlerin yaralarının sarılmaya çalışıldığı bu zamanda bu zammın yapılmasını istemiyorum. Biz çalışanlar olarak fedakarlık yapmamız gerektiğini düşünüyorum