Memur Sen'den Sözleşmeli Kamu Personellerine Kadro Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memur Sen'den Sözleşmeli Kamu Personellerine Kadro Açıklaması

Sözleşmeli kamu personellerine kadro konusunda Memur Sen'den bir son dakika açıklaması geldi.

Çalışma Hayatı 14 Haz 2022 14:20 0
Memur Sen'den Sözleşmeli Kamu Personellerine Kadro Açıklaması

Memur Sen'den ek gösterge ve sözleşmeli kamu personellerine kadro açıklaması.

Diyanet Sen 46. Başkanlar Kurulu'na katılan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın dikkat çeken önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın yaptığı açıklamada sözleşmelilere kadro meselesine değindi. 

Açıklamasına ek gösterge düzenlemesine değinerek başlayan Yalçın, düzenlemenin 30 yıldan bu yana yapılan en köklü düzenleme olduğunu söyleyerek, "Ek Gösterge Düzenlemesi 1992’den bu güne çalışanı-emekliyi ilgilendiren en kapsayıcı düzenlemelerden biridir. Yıllardır emek verdiğimiz bu konuda,Cumhurbaşkanımızın vaadi yolumuzu açtığı gibi vaadin ötesine geçen talimatıyla 5.3 Milyon insanı kapsaması kıymetli bir adım olmuştur." ifadelerini kullandı ve şunları söyledi:

"Ek Gösterge konusunda gayretlerimizin de sonucu olarak atılan bu tarihi reformist adımın, bazı noktalarda tahkim edilmesi ve hakkaniyetin,memnuniyetin yükseltilmesi,kör noktaların tamiri için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn.vedatbilgn  ile bir araya geleceğiz."

SÖZLEŞMELİLERE KADRO

Açıklamasının devamında sözleşmeli personellere kadro meselesine değinen Yalçın, şunları söyledi:

"Hem ek gösterge düzenlemesi hem sözleşmeli kamu görevlilerinin kadro meselesi son derece önemli adımlardır kamu açısından. Konfederasyonumuz,sendikalarımız elinden gelen gayreti sürdürmekte,sahanın taleplerini görmekte ve memnuniyet düzeyini daha da yükseltmeye çalışmaktadır.

•İşimiz MİLLET,
•Kendimiz MİLLET,
•Derdimiz MİLLET,
•Yükümüz YENİDEN GÜÇLÜ MEDENİYET"

SÖZLEŞMELİLERE KADRO GÜNDEMDE

Hükümet kanadından yapılan son açıklamalarda, ek gösterge sonrası sözleşmeli kamu personellerine kadro olarak bilinen düzenlemenin masaya geldiğine yer verildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç