Memur maaşları Kurban Bayramı öncesi erken yatacak mı son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memur maaşları Kurban Bayramı öncesi erken yatacak mı son dakika açıklaması geldi

Memur maaşları erken yatacak mı? Maaşlar hesaplara ne zaman yatacak? İşte gelen son dakika açıklaması.

Memur maaşları Kurban Bayramı öncesi erken yatacak mı son dakika açıklaması geldi

Memur maaşları erken yatacak mı son dakika açıklaması geldi.

Kamu personellerini ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi .Gelen açıklamada personellerin maaşlarının erken yatıp yatmaması konusunda detaylara yer verildi. Peki emekli maaşları ve memur maaşları erken yatacak mı?

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2024 yılı Kurban Bayramı'na kısa süre kaldı. Bayram bu pazar günü başlayacak ve 4,5 gün sürecek bayram tatili toplamda 9 güne çıkarıldı. İşte bayramın takvimdeki yeri:

Kurban Bayramı tatili 14 Haziran Cuma günü mesainin bitmesi ile birlikte başlayacak ve devam eden günlerde tatil olacak. 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ve 23 Haziran 2024 tarihleri tatil olacak ve kamu personelleri idari izinli sayılacak.

BAYRAM ÖNCESİ MAAŞLAR ERKEN YATACAK MI?

Kurban Bayramı öncesi memurlar, normalde arife günü hesaplara yatırılacacak maaşların erken hesaplara yatırılmasını talep ediyor. Ancak konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Özgür Erdursun şu ifadeleri kullandı:

"Çalışma Bakanlığından Emekli Aylıklarının Bayram öncesi ödenmesi konusunda bir bilgilendirme yapılmadı, normal gününde ödenecek gibi duruyor"

Bu açıklamaya göre emekli maaşları erken yatmayacak.

Gelen son dakika bilgilerine göre memur maaşlarında da erken yatırılması gibi bir durum söz konusu değil. Maaşlar normal olduğu gibi ayın 15'inde hesaplara yatırılacak. Sizce maaşlar erken yatırılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Değişiklik gelince bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 47 Gün Önce
Ödemelerin zamanında olması için maaşlar da zamanında yatmalı ne bir gün önce ne bir gün sonra çünkü kredi kartı 💳 borcu olan insanları düşünürsek zamanında yatması gerekiyor
Ziyaretçi 47 Gün Önce
Erken yatsın bence son gün bayram bakış verişi sknti oluyor