Memur Alımından Sonra Ev Kiralamaya da Mülakat Geldi: Kiracılar Mülakatla Seçiliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memur Alımından Sonra Ev Kiralamaya da Mülakat Geldi: Kiracılar Mülakatla Seçiliyor

Bazı şehirlerde ev tutmak isteyen vatandaşlar mülakata alındı. Bu durum dikkat ve tepki çekti. İşte yaşanan olay.

Emlak 28 Nisan 2022 21:40 0
Memur Alımından Sonra Ev Kiralamaya da Mülakat Geldi: Kiracılar Mülakatla Seçiliyor

Memur alımlarından sonra ev kiralamaya da mülakat geldi.

Son dönemlerde kamuya yapılan hemen hemen tüm memur alımlarına mülakat geldi. Gençlerin hayallerini çalan mülakat şimdi de kiralık evlere geldi. Göztepe'de yaşanan bir olayda kiralık ev için adayların mülakata alındığı görüldü. 

Hürriyet gazetesi yazarlarından Sefer Levent bugün kaleme aldığı yazısında dikkat çeken bir olayı aktardı. Yaşanan olayda 15 yıllık bir evin 4'üncü katındaki 2+1'lik evi kiralamak isteyen bir grubun yaşiadıkları aktarıldı. Göztepe'de meydana gelen olayda kiralık bir evde adeta kabul günü yaşandığına yer verildi. 

 

Bir emlakçıya verilen 2+1'lik eve bakmaya aynı anda 3 kişinin geldiği belirtildi. 3 kişinin aynı anda evi gezdiği , yarım saat sonra 3 kişinin daha eve bakmaya geleceği, onlardan yarım saat sonra ise diğer 3 kişinin gelip eve bakacağı öğrenildi. 2 saat içinde 9 kişinin evi tutmak için görüşmeye geldiği aktarılırken eve gelen kişilerin mülakata alındığına yer verildi.

 

Yapılan görüşmede emlakçının kiracı adaylarına “Nasıl öne çıkacaksınız.” gibi sorulara maruz kalan kiracı adaylarının şaşkınlığı karşısında emlakçının, “Eve sizden başka 8 talip daha var. Kira bedeli 7500 lira olarak belirlendi. Diğerlerinden farklı ne özellik sunabiliriz. İşiniz, mal varlığınız vs.” dediği aktarıldı.

 

Evi kiralamak isteyen gencin annesinin yaptığı görüşme sonrası emlakçının memnun kaldığı ve ailenin varlıklı olduğunu öğrenmesi sonrası evi kirraya vermeye sıcak baktığı belirtildi. 

 

EV KİRALAYACAKSANIZ MÜLAKATA HAZIR OLUN

İstanbul'da , Ankara'da ve İzmir'de birçok yerde yaşanan bunun gibi olaylarda kiracılar , emlakçılar tarafından yoğun sorulara maruz kalıyor ve kiracı adayları arasından maddi durumu en iyi olana ev kiralanıyor. 

 

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSUNDA SON 2 GÜN

Akbank vatandaşlara 7500 TL faizsiz kredi veriyor. Yoğun şekilde başvurunun olduğu, vatandaşların ilgisi ile karşılaşan ve başvurusu için son günlere girilen kredi 18 yaşından büyük tüm vatandaşlara sağlanıyor. Söz konusu kredinin detaylarına gitmek için TIKLAYIN

TEB-Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamada 3 bin TL faizsiz kredi avans verildiğine yer verildi. TEB faizsiz kredi kampanyasının detaylarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç