Melih Gökçek Yine Yanlışı Gerçek Sandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Melih Gökçek Yine Yanlışı Gerçek Sandı

Son dakika haberi: Melih Gökçek , sosyal medya hesabı üzerinden yine bir yanlışı gerçek sanarak paylaşım yaptı.

Yaşam 18 Ekim 2022 09:05 0
Melih Gökçek Yine Yanlışı Gerçek Sandı

Melih Gökçek yine bir skandala imza attı.

Ankara'nın görevden alınan eski Beleidye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı son paylaşımda yine bir skandala imza attı. Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamasına yapılan altyazıyı gerçek sanan Gökçek, bu videoyu Twitter adresi üzerinden yayınladı. 

Putin'in o videodaki sözleri şu şekildeydi: “Dünya pazarları artık Türk Akımı projesine yönelecekler. Sadece Türkiye’ye gaz vereceğiz. Türk Akımı projesine tam destek veriyorum. 14 milyar metreküp gazı Mavi Marmara akımına aktaracağım. Batılılar şimdi onlar düşünsün. Elimdeki tüm gazı Baltık Denizi dibinden Karadeniz’e taşıyacağım. Batı bir şey isteyecekse muhatapları artık Türkiye” 

Bu sözler İaçıklama ile uyuşmuyor. Putin'in açıklamasında, “ Kuzey Akım boru hatları üzerinden yani Baltık Denizi üstünden gönderilemeyen kayıp miktar gazın yönünü değiştirerek Karadeniz’e yönlendirebilir ve burayı Rus gazının ana tedarik hattı hâline getirerek doğalgazımızı Avrupa’ya Türkiye üzerinden iletebiliriz. Ve tabii ki ortaklarımız da bunu isterlerse Avrupa için Türkiye’de çok büyük bir gaz dağıtım merkezi oluşturmuş oluruz”dediği görüldü.

AÇIKLAMAYI GERÇEK SANDI

Daha önce jelibon rezervi dalgasını gerçek sanan, Senegalli General Abu Bekeroğlu'nu gerçek sanan Gökçek, dün yaptığı paylaşımda "Putin’in bu konuşması sadece alkışlanır. Hadi verin oyunuzu muhalefete, bütün bu imkanlar bir kalemde çöp olsun. Kılıçdaroğlu ABD’de Ukrayna’yı Rusya’ya karşı destekleyeceğini açıkladı. Putin’in bu tarihi konuşmasını dinlemeyen kalmasın." demişti.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç