Melek Mızrak Subaşı'dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Melek Mızrak Subaşı'dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı yaptığı son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı adaylığı yorumlarına cevap verdi.

Siyaset 1 Şubat 2023 08:20 0
Melek Mızrak Subaşı'dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı'dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması.

Platin rengine çalan sarımsız saçları ve kıyafeti, tarzı ile son günlerin en çok konuşulan ismi Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı oldu. Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’, ‘Khaleesi’ adları ile bilinen karakterine benzerliği ile sosyal medya üzerinde en çok konuşulan isim olan Subaşı'dan açıklama geldi.

35 yaşında olan Subaşı, mimarlık bölümünü başarılı şekilde tamamladı. 20 yıldır çok çalıştığını söyleyen Subaşı, “Çok çalıştım. Mimarlığı, işimi çok seviyorum ve çalışmaktan da mutluyum" dedi.

Siyasete hep ilgisi olduğunu söyleyerek açıklamasını sürdüren Subaşı, “Siyasete 2014 seçimlerinde CHP belediye meclis üyesi adaylığı ile girdim. O zaman üçüncü parti olduk, Meclis üyeliği yapamadım. 2019 yerel seçimlerinde ise dönemin başkanı beni kontenjana yazdı. Başkan yardımcılığı görevine geldim. Ama ilgim hep vardı. Gündemi sıkı takip eden biriydim" dedi.

Geçen gün yaptığı bir paylaşım ile Winter Is Coming diyen Subaşı, "Hayır, yok. Tamamen diziye bir atıf. Ayrıca da gerçekten de ‘Kış gelmedi mi?’ (Gülüyor) Espriye esprili ile karşılık vermek istedim" dedi ve diziyi izlemediğini, kendisinin benzetilmesi sonrası karakteri araştırdığını söyledi. 

SAÇLARI BOYA MI

Doğuştan sarışın olduğunu söyleyen Subaşı, "Hayatımın hiçbir döneminde esmer olmadım. Doğuştan sarışınım. Ama tabii bu kadar açık değil gerçek saç rengim. Bu gördüğünüz boya" dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI

Son günlerde sosyal medya üzerinde gelen Cumhurbaşkanı adayı olması yorumlarına Subaşı, “Yorumlar çok kıymetli ama ben henüz 35’imde genç bir siyasetçiyim. Haddimi bilirim, çok erken bunlar için. Şu an bana verilen sorumlulukların, görevimin farkındayım. Bunları layıkıyla gerçekleştirme peşindeyim" şeklinde cevap verdi.

AT BİNMEK ÖZGÜR HİSSETTİRİYOR

Subaşı açıklamasının devamında at binmenin kendisine huzur verdiğini söyledi ve “Ata binmek kendimi özgür hissettiriyor, daha rahatım at üstünde. Beni çok motive eden bir spor. Bu arada laf aramızda eşim benden daha iyi at biner” dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için Finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç