Mehmet Şimşek'ten kredi kartına düzenleme açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mehmet Şimşek'ten kredi kartına düzenleme açıklaması

Kredi kartına düzenleme gelecek mi? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten son dakika açıklaması geldi. İşte son dakika haberinin detayları.

Ekonomi 4 Mart 2024 0
Mehmet Şimşek'ten kredi kartına düzenleme açıklaması

Son dakika: Mehmet Şimşek'ten kredi kartına düzenleme açıklaması.

Kredi kartına kısıtlama ve düzenleme konusu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Önemli olan bankaların kurallara uyması, limitleri belirlerken gerçekçi beyan, belgeye dayalı olması, bu limitlerin bütünlük arz etmesi, o konulara bakacağız ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" dedi.

Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak yayınına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek uygulanan ekonomi programının detaylarına ilişkin bilgiler verdi.

ŞİMŞEK: SONUÇLANDIRDIĞIMIZ BİR ÇALIŞMA YOK

Kredi kartlarına düzenleme olup olmayacağı yönündeki soruya da yanıt veren Bakan Şimşek, "Kredi Kartı konusuna gelince. Merkez Bankası'nın çalışmaları var. Bankaların kurallara uyması gerekiyor. Limit belirlerken gerçekçi olunması büyük önem arz ediyor. Limitlerin bütünlük arz etmesi ve farklılık göstermemesi de önemli. Önümüzdeki dönemde piyasayı bozmadan oturup çalışacağız ve uluslararası normlar ne istiyorsa onu uygulayacağız. Ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" ifadelerini kullandı.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç