Mehmet Levent Bozat: Derdiniz hizmetse hizmet edin, yoksa istifa edin
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mehmet Levent Bozat: Derdiniz hizmetse hizmet edin, yoksa istifa edin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Mehmet Levent Bozat son dakika açıklamasında bulundu.

Siyaset 21 Ocak 2023 18:21 0
Mehmet Levent Bozat: Derdiniz hizmetse hizmet edin, yoksa istifa edin

VEKİL ADAYI BOZAT'TAN MİLLETVEKİLLERİNE SERT TEPKİ: ADIYAMAN UNUTULDU!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Mehmet Levent Bozat, yerel gündeme ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Adıyaman'ın sosyal, siyasal, ekonomik, kültürel, turizm vb. konularda iktidar sebebiyle geri kaldığını belirten Bozat: "Milletvekilleri kendilerini sorgulasın, yoksa istifa etsin." dedi.

Gerçekleştirdiği realist konuşmalarla adından sıkça söz ettiren Vekil Adayı Bozat, Adıyaman milletvekillerine seslendi. Adıyaman'ın her bakımdan yetersiz bir il olarak kaldığını ifade eden Bozat, milletvekillerinin bu zamana kadar Adıyaman için neler yaptıklarını sorarak şu ifadeleri kullandı: "Adıyaman aslında tarihiyle, kültürüyle, yemekleriyle, jeopolitik konumuyla, sosyal aktiviteleriyle tam anlamıyla cazibe merkezi, adından söz ettirecek bir il. Ama genel olarak baktığımızda Adıyaman birçok ilden geri kalmış durumda. Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'nın birçok keşfedilen yanı varken Adıyaman sadece bir il olarak yerinde sayıyor, unutuluyor.  Bunun yegane sebebi milletvekillerinin ilimiz için hiçbir şey yapmaması.

CHP OLMASA DİĞER VEKİLLER NE YAPACAK?

Şuna emin olmalıyız ki CHP olarak bizler olmasak Adıyaman'ın milletvekilleri makamlarından kalkmayacak. Bizlerin telkinleriyle iş yapıyorlar. Bizler söyleyince harekete geçiyorlar. Tek dertleri makam mevki. Adıyaman için taşın altına elini koymuyorlar. Çevre iller hatta ilçeler bile prestijine prestij katarken bizler yerimizde sayıyoruz. Bunun nedeni ne? Milletvekilleri neden harekete geçmiyor? Neden eksiklikleri kapatamıyor? Neden halkla bütünleşemiyor. Bizlerin vekili olmasa diğer vekiller neden çaba göstermiyor. Derdiniz hizmetse gerçek anlamıyla hizmet edin. Ama eğer değilse halk için istifa edin." dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç