Meclisin Açıldığı İlk Gün AK Parti'den Kader Mahkumlarına Af Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meclisin Açıldığı İlk Gün AK Parti'den Kader Mahkumlarına Af Açıklaması

TBMM'nin yeni yasama yılına başladığı bugün mahkumlara af ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Son Dakika 1 Ekim 2022 21:02 24
Meclisin Açıldığı İlk Gün AK Parti'den Kader Mahkumlarına Af Açıklaması

Meclisin açıldığı ilk gün mahkumlara af konusunda AK Parti'den açıklama geldi.

Son dakika haberi: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılı bugün başladı. Yeni yasama yılının başlamasının ardından mahkumlara af ile ilgili son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada CHP Genel bAşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun af konusundaki çağrısına cevap verdi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun söylemini eleştiren Turan yaptığı açıklamada, "Bir çalışma yaparsınız, iktidar partisinden destek istersiniz, Twitter’dan af mı olur Allah aşkına. Bu bile işin istismar olduğunun en güzel göstergesi" ifadelerini kullandı.

KADER MAHKUMLARINA AF GELECEK Mİ?

Turan açıklamasının devamında, "Kader mahkumunun altında kimler var, diğer tarafta kimler var. Bu bir kere özensiz bir ifade. Bunlar tweetlik bir konu değil. Bir çalışma yaparsınız, iktidar partisinde destek istersiniz, Twitter’dan af mı olur Allah aşkına. Bu bile işin istismar olduğunun en güzel göstergesi. Tüm çalışmalarda muhalefet partilerine gideriz, iddiamızı ortaya koyarız, eleştirilerini alırız, her kanunda bunu yaparız. Basın Kanunu haftaya Meclis’e gelecek, muhalefetin talebi doğrultusunda bir sürü değişiklik yaptık. Genel af gibi önemli konuları tartışmak istiyorsanız bunun yeri Twitter değil. Bunlar oy endişesi ile her türlü alana laf üretmektir. Kim ne derse evet isteyen bir tarz” dedi.

ADAY OLACAK MI?

Turan sözlerinin devamında CHP'nin oyunun 25'ten yukarıya çıkmayacağını söyledi ve “Oradan buradan oy toplamaya çalışıyorlar. CHP’nin oyu anketlerde artmıyor. Kılıçdaroğlu aday olmayacak. Kılıçdaroğlu tek başına adayım derse ben de adayım. Ya 6’sını birden yardımcı yapacak ya da dışarıdan bir aday bulacaklar. Erdoğan kadar çalışan bir lider var mı? Daha ciddi bir muhalefete ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Sizce kader mahkumlarına af gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Af açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (24)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Af yoksa oy da yok akp ye her seçimde milleti umutlandırıp kazanınca da unutan akp bu sefer oy yok önce af önce af sonra oy milletin içini seçimlerde su kestiriyorsunuz Allah'tan korkun bizler demiyoruz katillere cinsel istismarlara devlet hainlerine verin ama suçu bir kere işlemiş mahkumları da düşünün onlar belki yanlışı anladılar onun için her suçluyu aynı kefeye koymayın af verin yoksa bunca milletin oyu yok size
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evet 4te4lere bu cezalara af gelmeli
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Af şart oldu çocuklu babalar anneler eşler akrabalar bunlara bir yasa çıkarılmalı diye düşünüyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çocuklarının büyüdüğünü göremeden yaşlanan insanları bir salın artık yeter!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Af çıksın artık insanlar dayanamıyor sevdiklerinden ayrı kalmaya!