MEB Mahmut Özer'den 45 bin öğretmen alımı branş dağılımı ve atama takvimi açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MEB Mahmut Özer'den 45 bin öğretmen alımı branş dağılımı ve atama takvimi açıklaması

Son dakika haberi: 45 bin yeni öğretmen alımı branş dağılımı ve atama takviminin ne zaman yayınlanacağı hakkında açıklama geldi.

Memur Alımı İlanları 20 Mart 2023 17:06 0
MEB Mahmut Özer'den 45 bin öğretmen alımı branş dağılımı ve atama takvimi açıklaması

45 bin öğretmen alımı branş dağılımı hakkında son dakika açıklaması geldi.

45 bin öğretmen ataması hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada branş dağılımı ve atama takviminin ne zaman yayınlanacağına dair ilk ifadelere yer verildi.

ERDOĞAN AÇIKLADI: 45 BİN ATAMA OLACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son açıklamada MEB bünyesine 45 bin öğretmen ataması yapılacağını söyleyerek, "Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

BRANŞ DAĞILIMI VE ATAMA TAKVİMİ NE ZAMAN?

Açıklamanın ardından Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir açıklama yaptı ve 45 bin yeni öğretmen alımının atama takvimi, branş dağılımının en kısa zamanda yayınlanacağını söyledi. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "45 bin yeni öğretmen atama kararı; ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum" dedi. Siz hangi branşa atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Alınacak öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılında göreve başlaması bekleniyor. Bu nedenle Nisan ayı başında sürecin başlaması bekleniyor. Atama duyurusu geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç