MEB den 81 ilde kapatma kararı hakkında son dakika açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MEB den 81 ilde kapatma kararı hakkında son dakika açıklaması

MEB 81 ilde kapatma kararı aldı mı? 15 tatil uzatıldı mı? Tatil sona erecek mi? İşte gelen son dakika açıklaması.

Eğitim 4 Şubat 2024 0
MEB den 81 ilde kapatma kararı hakkında son dakika açıklaması

MEB' den 81 ilde kapatma kararı hakkında son dakika açıklaması.

Sosyal medya üzerinde dolaşan iddiada 15 tatilin uzatıldığı ve okulların yarın açılmayacağı iddia edildi. Baştan söyleyelim söz konusu iddia yalandır. MEB'in ne böyle bir açıklaması var ne de 81 ilde kapatmaya gitme gibi bir durum söz konusu. Sizce okullarda 15 tatil uzatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sosyal medyadaki iddialara göre X adlı hastalık nedeniyle kapatma kararı alındığı belirtildi. Ancak bu iddialar doğru değildir. Milli Eğitim Bakanlıuğı yaptığı son dakika açıklamasında okulların yarın açılacağını ve öğrencilerin ders başı yapacağını söyledi. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden okullar ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yarın eğitim ailemiz yeni bir döneme başlayacak.

Bu dönemde de öğrenci, öğretmen, veli, idareci ve halkımızın her kesiminin üzerine düşen mesuliyeti yerine getireceğine; bu vatanın ve evlatlarımızın yarınları için elinden geleni yapacağına duyduğumuz inançla; çocuklarımız için bütün imkanlarımızı seferber etme gayretinde olacağız.

Bu vesileyle yeni dönemin hayırlara vesile olmasını ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyorum"

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>>Bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

ÖĞRETMENLER İL EMRİ BEKLEMİŞTİ

Öğretmenler, MEB'den sömestr tatilinde çıkmayan tayinleri için il emri beklemiş, ancak MEB, eş durumu ve sağlık nedeniyle tayin bekleyen öğretmenleri hayal kırıklığına uğratmıştı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç