MEB Aşçı, Aşçı Yardımcısı Alımı Yedek Duyurusu Bekleniyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MEB Aşçı, Aşçı Yardımcısı Alımı Yedek Duyurusu Bekleniyor

Milli Eğitim Bakanlığı aşçı ve aşçı yardımcısı alımında yedek aday duyurusu bekleniyor.

Çalışma Hayatı 8 Mayıs 2022 22:33 8
MEB Aşçı, Aşçı Yardımcısı Alımı Yedek Duyurusu Bekleniyor

Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz dönem bir ilan yayımladı ve yayımladığı ilanda aşçı ve aşçı yardımcısı alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu personel alımının yayımlanmasının ardından binlerce kişi ilana başvuru yaptı. Başvurular sonrası seçim aşamaları yapıldı ve listeler yayımlandı. ASİL olarak yayımlanan sonuçların ardından yedek duyurusu bekleniyordu. 

Adaylar, "29 nisan da ek alım sonuçları açıklanan Meb aşçı ve yardımcı alımlarının yedek listesinin oluşturulmasını ve de evrak teslimin de bulunmayan veyahut başka kuruma ataması yapılan kişilerin yerine yedek listeden göreve başlatılmasını talep ediyoruz" ifadeleri ile yayımladıkları taleplerini şu şekilde aktarıyor:

"Milli eğitim bakanlığının meb aşçı ve yardımcı alımın da yayınlanan ilk klavuz da boş kalan kontenjanlar yerine yedek listeden aynı usülle yedek listeden devam edileceği belirtilmişti lakin fazla bir kontenjan boş kalınca ek alıma çıktılar. 29 nisan da ek alım sonuçları açıklandı. Diğer kurumların da (sgk, adalet bakanlığı vs) alımları çakıştığı için. Hem meb hem de diğer kurumlara ataması olan kişiler yerine veyahut evrak teslimi yapmayacak kişiler yerine yedek listenin oluşturulması ve atanamayan arkadaşların yedek listeden çağırılmasını talep ediyoruz"

MEB'in adayları daha çok bekletmemesi , çok sayıda adayın beklediği duyuruyu bir an önce yayımlaması gerekmektedir. Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşünce ve taleplerinizi yazabilirsiniz.

Mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
En yakın zamanda alım yapılsın lütfen neden hala aylardır bekletiliyoruz??
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yedek alım istiyoruz fizyoterapistler yedek alımdan gitti mevzuda buda yazılıyor gitmeyenlerin yerine yedek devam edilecektir diye sayın bakanın bizleri düşünmesini istiyoruz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yedek alımı bekliyoruz lütfen yapılsın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yedek alim duyurusu biran once yayinlanmali siralamalarimizi gormek hakkimiz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biran once yedek liste aciklanmali biz de kendimizr yeni bir yol cizeriz 1.5 aydir bekliyoruz...