MEB 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman başlıyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MEB 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman başlıyor?

MEB 4 gün okul 3 gün tatil uygulaması ne zaman gelecek? Okullarda tatil süresi uzatılacak mı? İşte gelen son dakika açıklaması.

Eğitim 17 Ara 2023 0
MEB 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman başlıyor?

4 gün okul 3 gün tatil ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı kaynakları bu konuda henüz doğrulayan bir açıklama yapmadı ancak hala gündemde 4 gün okul 3 gün tatil konusu tartışılıyor. Peki MEB 4 gün okul 3 gün tatil ne zaman başlıyor?

Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarda avrupa'da bazı yerlerde uygulanmakta olan 4 gün mesai 3 gün tatil uygulamasının yayılması ile birlikte bunun Türkiye'ye gelebileceği bildiriliyor. İddialarda MEB'in bu konuda çalışma başlattığı ve bunun gündeme gelebileceği iddia edildi.

Bu iddialardan sonra vatandaşlar, 4 gün okul 3 gün tatil uygulamasının ne zaman geleceğini araştırmaya başladı.

SADECE İDDİA

Avrupa ülkelerinde dolaşan yeni mesai sistemi henüz Türkiye'de sadece 1 şirkette uygulandı. Ancak okullarda bu konunun uygulanması gündemde değil. Milli Eğitim Bakanlığı bu sene de gelecek sene de 5 gün okul 2 gün tatil uygulamasına devam edecek.

Sosyal medya üzerinde dolaşan 4 gün okul 3 gün tatil iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konuda henüz bir çalışma yok. Ancak Avrupa'da örneklerinin başarılı olması, başarının artması durumunda Türkiye'ye gelebileceği belirtiliyor. Sizce Türkiye'ye gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

4 gün okul 3 gün tatil başladığında, açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç