Mazota İndirim Geliyor: İşte Pompaya Yansıma Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mazota İndirim Geliyor: İşte Pompaya Yansıma Tarihi

Akaryakıt fiyatlarına indirim geleceği açıklandı. Sektör yetkililerinden alınan bilgilere göre motorin litre fiyatına 1.04 TL indirim gelecek.

Taşıt 11 Nisan 2022 10:01 0
Mazota İndirim Geliyor: İşte Pompaya Yansıma Tarihi

Akaryakıt fiyatlarına yüksek indirim geliyor: Motorine 1.04 TL indirim yapılacak.


Brent petrolün varil fiyatının 100 doların altını görmesinin ardından akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyordu. Beklenen ve geciken indirim hakkında bi son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada motorin fiyatına indirim geleceğine yer verildi.


İNDİRİM TARİHİ BELLİ OLDU

Brent petrolde yaşanan düşüşün ardından motorin litre fiyatına 1.04 TL'lik indirim yapılacağı açıklandı. Konu ile ilgili sektör yetkililerinden alınan bilgilere göre söz konusu indirimin bugün gece yarısından sonra geçerli olacağı öğrenildi. 12 Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak indirimde mazot 1.04 TL daha ucuza satılacak.


BENZİNE İNDİRİM VAR MI?

Araç sürücüleri, motorine yapılacak indirimle birlikte benzin fiyatlarına da indirim yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Ancak sektör yetkilileri, 11 ile 12 Nisan tarihlerinde benzine herhangi bir indirim olmayacağını aktardı. Hafta içinde benzin litre fiyatına da indirim yapılabileceği aktarılıyor.


İNDİRİM SONRASI FİYATLAR

Bugün gece yarısından sonra yapılacak indirim pompa fiyatlarına yansıyacak. Yapılacak indirimle birlikte İstanbul 'da 21.22 TL'den satışa sunulan motorin litre fiyatının 20.18 TL'ye düşmesi bekleniyor.


LPG'YE İNDİRİM VAR MI?

Herkes indirim beklerken geçtiğimiz haftalarda otogaz fiyatına zam gelmiş ve 63 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansımıştı. Şu anda gündemde otogazda indirim beklenmiyor.


BRENT PETROL VARİL FİYATI NE KADAR?

Geçtiğimiz haftayı 103 dolar seviyesinden kapatan brent petrolün varil fiyatı , yeni haftaya yüzde 2 indirimle başladı ve şu sıralar 100.80 dolar seviyesinden işlem görüyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç