Mazeret tayini sonrası il emri için girişimler başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mazeret tayini sonrası il emri için girişimler başladı

Mazeret tayini sonrası il emri ile ilgili yeni açıklama geldi ve girişimlerin başladığına yer verildi. İşte gelen açıklama.

Eğitim 27 Ağu 2023 22:31 0
Mazeret tayini sonrası il emri için girişimler başladı

İl emirleri ile ilgili son dakika açıklaması.

Milli Eğitim Bakanlığı mazeret tayinleri yapıldı. Tayinlerin yapılmasından sonra il emri açıklaması bekleniyordu. Ancak bu konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat yaptığı son dakika açıklamasında bu konuda girişimleri olduğunu söyleyerek mücadeleye devam edeceklerini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"'Mazerete il emri için Genel Başkan yardımcımız bakanlıkta tekrar üst düzey görüşme yapmış Daha ılımlılar ve "il emri yapmasak ta problemin çözümüne dönük bir çalışma yapıyoruz" ifadesi alınmıştır Nasıl bir çalışma bilemiyoruz ancak problem umarım çözer umarım öğretmenlerin bu stresi biter Bu konuda öğretmenin yanında olan tek sendika olarak Konuyu bakan düzeyinde siyasette Türkiye Büyük millet meclisi'ne AK parti Genel Başkan yardımcısına ulaştırdık medyada ve sosyal medyada sesiniz olduk. Umarım çözülür Ailesinden 3 yıl ayrı kalmış biri olarak bu bir sendikal değil insani konu olarak bakıyorum Sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç