Mayıs Ayına İlişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği için Tarih Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mayıs Ayına İlişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği için Tarih Açıklandı

Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik ödeneği için tarih belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yazılı olarak yaptığı açıklamada Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ödeneğinin 4 Haziran tarihinde hesaplara yatırılcağını duyurdu.

Bilim ve Teknoloji 29 Mayıs 2021 23:42 0
Mayıs Ayına İlişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği için Tarih Açıklandı

Koronavirüs pandemisinin hayatımıza girmesi ile birlikte birçok sektörde yaşanan ekonomik sıkıntıların önüne geçebilmek adına zor durumda kalan işyerlerine kısa çalışma ödeneği verilmeye devam ediyor.Geçtiğimiz ay Nisan ayına ilişkin kısa çalışma ödeneği 5 Mayıs’ta ödenmişti.Mayıs ayına ilişkin kısa çalışma ödeneğinin yatacağı tarih ise merak onusu olmaya devam ederken, müjdeli haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından verildi.Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma Ödeneği 4 Haziran tarihinde hesaplara yatırılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yazılı olarak yaptığı açıklama da , “Mayıs ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerini 4 Haziran’da hesaplara yatırıyoruz” dedi.

Ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını anlatan Bakan Bilgin, “Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri 4 Haziran Cuma günü hesaplara yatırılacak” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç