MasterChef'te Büyük Hata: Nazike, Paris Brest'e Pudra Şekeri Yerine Tuz Alınca Fırça Yedi ve Elendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MasterChef'te Büyük Hata: Nazike, Paris Brest'e Pudra Şekeri Yerine Tuz Alınca Fırça Yedi ve Elendi

MasterChef adlı programdaki büyük hata herkesi şaşırttı. Bir yarışmacı, pudra şekeri yerine tuz kullanınca elendi.

Yaşam 31 Tem 2022 10:12 0
MasterChef'te Büyük Hata: Nazike, Paris Brest'e Pudra Şekeri Yerine Tuz Alınca Fırça Yedi ve Elendi

Masterchef'te görülmemiş hata yarışmacının elenmesine neden oldu.

Ekranların sevilen , en çok izlenen yemek programı olan MasterChef'te dün akşam yaşanan olay büyük ses getirdi. 25. bölümde eleme gecesi yaşandı ve yarışmacılar kendilerindne istenen tatlıyı yaptı. 

Dün ekranlara gelen yarışmada şefler, yarışmacıların Paris Brest adlı yemeği yapmasını istedi. Bunun üzerine yarışmacılar sürenin başlaması ile birlikte hemen hazırlıklara başladı ve isteneni yaptı. Sürenin dolması ile birlikte şefler tadıma geçti. 

Yarışmacıların tabağındakileri tadan şefler, ilginç bir olay ile karşılaştı. Danilo Zanna, Nazike'nin yaptığı tatlıyı tatmaya gitti. Tabankta üzerine pudra şekeri serpilerek sunulan tatlıyı tatmaya gelen Danilo , yüzünü ekşirri ve yarışmacıya, "Sen buna tuz mu attın?" sorusunu sordu.

Tadı karşısında şaşıran Danilo, tadım sonrası yerine geçti. Daha sonra tabağın başına gelen Mehmet Şef, tadım yapmadan parmağı ile tatlının üzerine dokunup ağzına götürdü ve yarışmacının yaptığı büyük hatayı burada fark etti. 

Mehmet Şef parmağı ile tadım yaptıktan sonra üzerine serpilenin aslında pudra şekeri değil tuz olduğunu doğruladı ve "Pudra şekeri yerine bunun üzerine tuz atmışsın"dedi. Bunun üzerine yarışmacı büyük şok geçirdi ve Gerçekten mi? diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. 

Mehmet Şef ise "Bu ne ya, gel bak. Pudra şekeri diye tuz koymuşsun güzel kardeşim. Sen burada mısın? Ben bunu yemem" dedi.

Somer Şef tadım yapmazken Nazike,  üst tura gitmeden elendi.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç