MasterChef Jürisi Mehmet, Somer, Danilo Şefin Ne Kadar Maaş Aldıkları Açıklandı:
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MasterChef Jürisi Mehmet, Somer, Danilo Şefin Ne Kadar Maaş Aldıkları Açıklandı:

Ekranların reyting rekortmeni programı MasterChef'te jürideki şeflerin ne kadar maaş aldıkları ortaya çıktı.

Finans Magazin 27 Tem 2022 00:44 0
MasterChef Jürisi Mehmet, Somer, Danilo Şefin Ne Kadar Maaş Aldıkları Açıklandı:

Ekranların reyting rekortmeni yemek programı MasterChef'te şeflerin kazandıkları paralar açıklandı.

Tv8 ekranlarında yayımlanan ve yayınlandığı her bölümü ile milyonları ekran başına kilitleyen MasterChef adlı program ilgi ile izlenmeye , takip edilmeye devam ediliyor. Büyük bir beğeni ve ilgi ile izlenen programda şef olarak 3 isim yer alıyor. Bu isimler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya isimleri. 

PARA YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Dünyaca ünlü 3 şefin sunumu ile ekranlara gelen program ile ilgili geçen gün flaş bir iddia gündeme geldi.  Gelen bilgilere göre maaşlar sosyal medya üzerinden sık sık tartışma konusu olurken Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya arasında tartışma çıktığı iddia edildi.

Söz konusu tartışma ile ilgili gelen iddialara göre Mehmet Yalçınkaya'nın muhasebeye gittiği ve kendisine TL üzerinden, Somer Sivrioğlu'na ise döviz üzerinden maaş verildiğini, buna tepki gösterdiğini ve resti çektiği öğrenildi. 

Gündeme bomba gibi düşen iddiadan sonra açıklama yapan Somer Sivrioğlu, "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf" ifadelerini kullanmış ve söz konusu iddiaları yalanlamıştı. 

ALDIKLARI MAAŞLAR AÇIKLANDI

Medyaradar'ın son dakika olarak aktardığı habere göre Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun ciddi maaşlar aldıkları bildirildi. Reytingde ilk sıralarda yer alması sonrasında Acun'un kesenin ağzını açtığı öğrenildi. 

İddialara göre Mehmet Yalçınkaya ile Danilo Zanna'nın aylık olarak programdan 200 ile 250 bin lira arasında para aldıkları, 6 ay süren yarışmadan toplamda 1 milyon 500 bin liraya yakın para kazandıkları belirtildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç