Maske Kısıtlamasının Kalkacağı Tarih Değişti İşte Bilim Kurulu Toplantı Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Maske Kısıtlamasının Kalkacağı Tarih Değişti İşte Bilim Kurulu Toplantı Tarihi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu ve maske kısıtlamasının kaldırılmasının görüşüleceği toplantının ertelendiğini söyledi.

Sağlık 20 Nisan 2022 10:32 0
Maske Kısıtlamasının Kalkacağı Tarih Değişti İşte Bilim Kurulu Toplantı Tarihi

Son dakika haberi: Maske kısıtlamasının kalkacağı tarih değişti.


Geçtiğimiz gün bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu'nun en önemli toplantısını bu hafta yapacağını söylemiş ve toplantının 20 Nisan 2022 günü yapılacağını duyurmuştu. Bu açıklamasında Bakan Koca, maske ile diğer kısıtlamaların kaldırılacağı izlenimini vermişti.


ERTELENDİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre bugün yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ertelendi. Twitter adresi üzerinden bir açıklama yapan Bakan Koca, toplantının bugün yapılmayacağını, önemli toplantının önümüzdeki hafta Çarşamba günü yapılacağını söyledi. Bakan yaptığı paylaşımında, "Koronavirüs Bilim Kurulu son toplantısını 2 Martta yapmıştı. Salgınla mücadele tarihine geçecek o toplantıda alınan kararların isabetini hep birlikte gördük. Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacaktı. BU TOPLANTININ GÜNÜ, 27 NİSAN ÇARŞAMBA OLARAK DEĞİŞTİ" ifadesini kullandı.


MASKE VE DİĞER KISITLAMALARIN KALDIRILMASI BEKLENİYORDU

Bakan Koca geçen hafta yaptığı açıklamada, "Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birini yapmış olacak. Özellikle maske başta olmak üzere önemli alınacak kararlar olacak. Okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu'nun toplantısında ele almış olacağız.


Maske uygulamasının yoğun uygulandığı yer okullarımız. Okullarımız başta olmak üzere maske uygulamasını da Bilim Kurulu haftaya bunu değerlendirmiş olacak." demişti.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç