Mardin'den korkunç haber: Yeni doğum yapan karısını korkunç şekilde öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mardin'den korkunç haber: Yeni doğum yapan karısını korkunç şekilde öldürdü

Mardin'de korkunç bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda bir kişi, yeni doğum yapan karısını feci şekilde öldürdü.

3.Sayfa 22 Ocak 2024 0
Mardin'den korkunç haber: Yeni doğum yapan karısını korkunç şekilde öldürdü

Son dakika haberleri... Mardin Artuklu'da korkunç bir olay meydana geldi: Bir kişi, yeni doğum yapan karısını öldürdü.

Mardin'in Artuklu İlçesi'nden feci bir haber geldi. Gelen bilgilere göre Artuklu İlçesine bağlı olan kırsal Dara Mahallesi'nde bir kadın vahşice öldürüldü.

Gelen bilgilere göre hamile olan ve doğum tarihi yaklaşan kadının sancıları Cuma günü arttı. Kadın hemen Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadın burada doğum yaptı ve doğurduğu kız çocuğuna Behiye adı verildi.

Doğum yapan ve bir kız çocuğu dünyaya getiren 25 yaşındaki Vatfa Ecevit, durumunun iyi olması sonrası dün taburcu edildi. Taburcu edilerek evine gönderilen kadın, burada dehşeti yaşadı.

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi ile tartışan kadın, ne olduğunu anlamadan korkunç saldırıya uğradı. Yeni doğum yapna kadına, kocası tarafından düzenlenen saldırı ölümle sonuçlandı.

Eline aldığı bıçakla karısını defalarca bıçaklayan adam, onu kanlar içinde bıraktı ve durumu yakınlarna haber verdi. Hemen eve gelen yakınları, kadını kanlar içinde yerde görürken hemen durumu sağlık ile jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken sağlık ekipleri, ağır yaralı olarak tespit ettikleri kadını hemen ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırdı. Hastanede hemen tedavi altına alınan kadın, burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kadının cenazesi otopsi işlemleri yapılması için hastaneye kaldırıldı.

Jandarma ekipleri ise saldırgan eşi gözaltına alarak karakola götürdü. Olay ile ilgili soruşturma devam ederken olayın neden çıktığı araştırılıyor.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç