Mardin'de Kan Davalı Aileler Çatıştı: 2 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mardin'de Kan Davalı Aileler Çatıştı: 2 Ölü

Mardin'de meydana gelen olayda husumetli olan ve aralarında kan davası olduğu öğrenilen iki aile bir birine girdi. 2 kişi öldürüldü.

3.Sayfa 9 Nisan 2022 15:47 0
Mardin'de Kan Davalı Aileler Çatıştı: 2 Ölü

Son dakika haberi: Mardin'de feci bir olay meydana geldi. Savur İlçesi'nde meydana gelen olayda husumetli olan iki ailenin fertleri arasında çıkan ve kısa sürede büyüyen, ailelerin bir birine girmesi ile daha da büyüyen kavga kan davasına dönüştü.


Mardin'in Savur İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Savur İlçesi'ne bağlı olan kırsal Üçkavak Mahallesi'nde büyük bir olay meydana geldi. Bugün meydana geldiği öğrenilen olayda , aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile fertleri karşı karşıya geldi. Aralarında kan davası olan iki ailenin fertlerinin karşılaşması sonrası yine tartışma çıktı.


Savur'da bulunan muhabirimizden gelen bilgilere göre aile fertleri arasında önce sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Bir birine tekme tokat giren aile fertleri, daha sonra silahlarına davrandı. Silahların konuştuğu kavgada iki aileden 2 kişi ağır halde yaralandı.


Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve jandarma ekibi sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen jandarma ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahale sonrası ağır yaralı olan iki kişi, 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından Savur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.


Hastane yetkilileri yaptıkları son dakika açıklamasında ağır yaralı iki kişinin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatlarını kaybettiğine yer verildi.


Bölgede jandarma ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı ve silahlı kavgaya karışanları yakalamak için araştırmaları yürütüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç