Mardin'de kamyonet bariyere saplandı: Ölü ve yaralılar var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mardin'de kamyonet bariyere saplandı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika :Mardin Kızıltepe- Viranşehir kara yolunda kontrolden çıkan kamyonetin bariyere saplanmasıyla 2 kişi hayatını kaybetti.

Son Dakika 26 Şubat 2023 16:06 0
Mardin'de kamyonet bariyere saplandı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika: Mardin'de kamyonetin kontrolden çıkarak bariyere saplanması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi yaralandı.

Mardin’de, Kızıltepe- Viranşehir kara yolunda kontrolden çıkan kamyonet bariyere saplandı. Meydana gelen kaza sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Mardin’e gelen Akdoğan ailesinin içinde bulunduğu 41 UL 791 plakalı kamyonet, saat 07.30 sıralarında sürücüsü 37 yaşındaki Veysi Akdoğan’ın kontrolünden çıkarak bariyere saplandı.

Meydana gelen kazada sürücü ile araçta bulunan 32 yaşındaki Cemile Akdoğan, 60 yaşındaki Fatma Ceylan, Muhammet Akdoğan ve Miraç Akdoğan yaralandı. Durumun ihbar edilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, ekiplerin çalışmasıyla çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Sürücü Veysi Akdoğan ile Muhammet Akdoğan burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç