Marcao Sevilla'ya Transfer Oldu: İşte Transfer Ücreti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Marcao Sevilla'ya Transfer Oldu: İşte Transfer Ücreti

Sevilla'dan bir son dakika açıklaması yapıldı ve Marcao transferinin tamamlandığına yer verildi.

Spor 8 Tem 2022 21:41 0
Marcao Sevilla'ya Transfer Oldu: İşte Transfer Ücreti

Son dakika : Marcao Sevilla'ya transfer oldu.

GFalatasaray'ın yıldız Futbolcusu Marcao Sevilla'ya transfer oldu. Konu ile ilgili son dakika açıklaması spor yazarı Yakup Çınar'dan geldi. Çınar yaptığı açıklamada Marcao transferinin tamamlandığını söyledi.

GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ

Galatasaray yarım saat önce KAP 'a bir bildirim yolları. Gönderilen bildirimde sarı kırmızılı kulübün yıldız futbolcusu Marcao'nun Sevilla ile transfer görüşmelerine başladığına yer verildi. Söz konusu bildirimde, "Profesyonel Futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira'nın Sevilla Football Club, S.A.D Kulübüne transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

4 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Marcao 2019 yılında 4 milyon Euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer olmuş ve sarı kırmızı formayı 106 maçta giydi. 26 yaşında olan Brezilyalı defans oyuncusunun Sevilla'ya transfer olduğu açıklandı.

NE KADARA TRANSFER OLDU?

İspanya'nın köklü kulüplerinden Sevilla'ya transfer olan Marcao'nun transfer ücreti hakkında son dakika açıklaması geldi. Sevilla tarafından yapılan açıklamada, Marcao ile 12+3 milyon euro karşılığında 5 yıllık sözleşme imzalandığına yer verildi.

Sarı kırmızılı takımın en sevdiği futbolculardan olan, istikrarı ile göz dolduran Marcao'nun yerine kimin transfer edileceği ise merak ediliyor.

OKAN BURUK İLE YOLA DEVAM

Torrent'i gönderen Galatasaray, eski futbolcusu Okan Buruk ile teknik direktörlük konusunda anlaşmış ve takımın başına Okan Buruk gelmişti. 

Galatasaray'da transfer hazırlıklarının , yeni sezon hazırlıklarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç