Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı Adaylığı Hakkında Net Açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı Adaylığı Hakkında Net Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında son dakika açıklaması geldi.

Son Dakika 14 Nisan 2022 09:41 7
Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı Adaylığı Hakkında Net Açıklama

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması geldi.


Geçtiğimiz gün Fox Tv canlı yayınına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, burada yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini, onu Cumhurbaşkanı adaylığı için göreve çağırdığını söyledi. Bu açıklama sonrası en net açıklama geldi.


Halk TV'den Gazeteci İsmail Saymaz ile bir röportaj yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adayına altılı masanın karar vereceğini söyleyerek, “Ben Millet İttifakı'nın belediye başkanıyım. Cumhurbaşkanı adayına altılı masa karar verecek. Bunu herkes biliyor. Hal böyleyken, böyle bir açıklamanın yeri yok, gereği de yok. Benimle görüşülmemiş. Bana sorulmamış. Benim fikrim alınmamış. Ben ‘Adayım’ dememişim. ‘Aday değilim’ diyorum üstelik. Buna rağmen Özdağ'ın kendi amacı doğrultusunda yaptığı bir hareket bu. Açıkçası rahatsız oldum” ifadelerini kullandı.


"MEMNUNUM"

Şu anda yürüttüğü belediye başkanlığı görevinden memnun olduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, neden memnun olduğunu da şu sözlerle aktarıyor: "İnanın, akşama kadar binlerce hayır duası ve teşekkür geliyor. Anket geldi; memnuniyet yüzde 80'e yaklaşmış Ankara'da. Bunların hepsi oy verir-vermez, bilemeyiz. Versin diye yapmıyoruz ki. İnsan ayırmıyoruz”


"BİZE SALDIRIYORLAR"


“Ortada fol yok, yumurta yok. ‘Biz işimize bakıyoruz’ diyoruz. Yine de sağlı sollu saldırı başladı şimdiden” diyerek sözlerini sürdüren Mansur Yavaş, “Durduk yere ismim üzerinden böyle yorumlar yapılması doğru değil. Kürtlerin Mansur Yavaş'a oy verip vermeyeceğini gidin anketçilere sorun. Vallahi hiç anket yaptırmadım, Türkiye çapında. Çünkü böyle bir şeyim yok. Ama abone olduğumuz anketlere bakıyorum, rakamlar çok yüksek çıkıyor” ifadelerini kullandı.


"AK PARTİ VE MHP'LİLER BİLE ADAY OLSUN OY VERİRİZ DİYOR"

Halk Tv ekranlarında Rize'de çekilen bir programda konuşan Saymaz, Rize'de sözün dönüp dolaşıp Mansur Yavaş'a geldiğini, AK Parti seçmenleri ve MHP'lilerin bile aday olması durumunda Mansur Yavaş'tan yana oyunu kullanacağını söyledi. Saymaz, “Erdoğan'ın şehri Rize'de ‘Yavaş aday olacak mı?’ diye sordurtan motivasyon bu olsa gerek” diyerek sözlerini sonlandırdı.


Sizce kim aday olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.


Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Normalde vermem millet ittifakına ama Mansur Yavaş olursa tereddütsüz veriz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mansur Yavaş
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mansur Başkan başkada yok gerisi yine yalan olur 😉
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kim aday olur bilmem ama kim gelse düzeltemeyecek onu iyi biliyorum.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mansur yavaş