Mansur Yavaş'tan 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adaylığı Sorusuna Cevap
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mansur Yavaş'tan 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adaylığı Sorusuna Cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olacak mı sorusuna yanıt geldi. İşte o cevap.

Siyaset 11 Nisan 2022 12:51 0
Mansur Yavaş'tan 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adaylığı Sorusuna Cevap

Son dakika haberi: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında açıklama geldi.


Bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında önemli ifadeler kullandı. Başkan Yavaş yaptığı son dakika açıklamasında 2023 yılında yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konusuna değindi ve bu konuda son noktayı koydu.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bugün saat 12.00'da bir görüşme gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, görüşme sonrası kameralar karşısında sorulara yanıt verdi.


ÜMİT ÖZDAĞ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM DEMİŞTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçtiğimiz hafta canlı yayında Mansur Yavaş'a bir çağrıda bulunmuş ve onun Cumhurbaşkanı adayları olması gerektiğini söylemişti. Bu açıklama sonrası bir açıklama yapan ve kendisinin belediye başkanı olduğunu söyleyen Yavaş, bugünkü basın toplantısında da bu konuya değindi ve basın mensuplarından gelen soruya, "Ben biliyorsunuz bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Benim anlayışıma göre bir belediye başkanı seçildiğinden itibaren sadece işine odaklanmalı" şeklinde yanıt verdi.


SEÇİMLER NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri 2023 yılında Haziran ayında yapılacak. Seçimlere 14 ay kala iki Cumhurbaşkanı adaylarının kimler olacağı merak ediliyor.


MİLLET İTTİFAKI İÇİN 3 ADAY GÖRÜŞÜLÜYOR İDDİASI

Millet ittifakının 3 aday üzerinde görüşme yaptığı iddia edildi. İlgili haber için TIKLAYIN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç