Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Akşener ile neden görüşeceği açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Akşener ile neden görüşeceği açıklandı

Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu neden Meral Akşener ile ne görüşecek? İşte gelen son dakika açıklaması.

Siyaset 4 Mart 2023 16:21 0
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Akşener ile neden görüşeceği açıklandı

Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nun Akşener ile neden görüşeceği açıklandı.

Gazeteci İsmail Saymaz az önce bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Saymaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yapacağı görüşmeyi aktardı.

Saymaz yaptığı açıklamada Yavaş ile İmamoğlu'nun bugün akşam saatlerinde Akşener ile bir araya geleceğini söyledi ve "İmamoğlu ve Yavaş, Millet Ittifakı’nın dağılmaması ve birarada kalması için CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da bilgisi dahilinde İyi Parti lideri Akşener’den görüşme için randevu istedi. İki başkan ve Akşener, bu akşam üzeri Ankara’da görüşecekler" dedi.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU AKŞENER İLE NE GÖRÜŞECEK?

Saymaz yaptığı açıklamada Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nun Akşener'i ikna etmek, millet ittifakının dağılmaması için görüşeceğini söyledi.

AKŞENER İKİ İSME ÇAĞRI YAPMIŞTI

Önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masadaki 5 partinin Kılıçdaroğlu'nu aday olarak istediklerini, İYİ Parti'nin ise Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ettiğini, ancak bunun değişmediğini söyledi. Akşener, anketlerde iki ismin öne çıktığını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu anketlerde kazanan iki isim olduklarını söyledi. Akşener bu iki isme çağrıda bulundu. Çağrı sonrası İmamoğlu ile Yavaş, Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasında bulunmuştu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç