Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı? Karar Verildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı? Karar Verildi

Son dakika haberi: Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında karar açıklandı.

Siyaset 25 Kasım 2022 12:41 0
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı? Karar Verildi

Son dakika haber: MAnsur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında karar açıklandı.

2023 yılı Haziran'da yapılacak seçimlere kısa süre kala hem hükümet, hem muhalefet partileri sahaya indi ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladı. Çalışmalar devam ederken 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı büyük merak konusu olmuştu. 

Sahada en çok çıkan ismin Mansur Yavaş olduğu belirtilirken bu konuda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre Meral AkşeneR'in Yavaş'ı ikna etmeye çalıştığı ancak görüşmeden olumsuz yanıt çıktığı öğrenildi.

Barış Yarkadaş , tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında açıklamalarda bulundu ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Mansur Yavaş ile bir görüşme yaptığı ve görüşmede Mansur Yavaş'a teklif götürdüğü öğrenildi.

"İyi Partili arkadaşlarımızla sohbet ederken bu kulisin doğru olduğunu hatta dahasının da olduğunu ifade ettiler" diyerek açıklamasına başlayan Barış Yarkadaş, Mansur Yavaş ile Meral Akşener arasındaki görüşmeye ilişkin "İyi Partililer “Partinin etkili isimleri Mansur Bey’in adaylığı için Meral Hanım’ın ısrar etmesi gerektiğini söylediler. Sayın Akşener ’Teklif ettim kabul etmedi, zorla mı aday yapayım?’ cevabını verdi” dediler." ifadelerini kullandı.

Finans7.com |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç