Manisa'da Feci Trafik Kazası: 16 Yaşındaki Ehliyetsiz, Alkollü Sürücü Dehşet Saçtı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Manisa'da Feci Trafik Kazası: 16 Yaşındaki Ehliyetsiz, Alkollü Sürücü Dehşet Saçtı

Son dakika haberi: Manisa'da meydana gelen korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ağır halde yaralandı.

3.Sayfa 29 Mayıs 2022 08:39 0
Manisa'da Feci Trafik Kazası: 16 Yaşındaki Ehliyetsiz, Alkollü Sürücü Dehşet Saçtı

Manisa'da korkunç bir kaza meydana geldi. 16 yaşınmdaki ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı.

Gece saat 04.00 sularında meydana gelen olay, İzmir Ankara karyolunda yaşandı. D300 karayolu Alparslan Türkeş kavşağında meydana gelen feci kazada, Uştak'tan İzmir 'e doğru gitmekte olan ve sürücüsünün ehliyetinin olmadığı öğrenilen araç , kavşaktan gelmekte olan ve şehir içine girecek olan 31 yaşındaki İbrahim Öztürk isimli kişinin otobüsüne çarptı. Edinilen bilgilere göre ehliyetsiz sürücünün 16 yaşında olduğu ve adının H.Y. olduğu, bir de 23 promil alkollü olduğu öğrenildi. 

Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada her iki otomobil de hurdaya döndü. Çevrede bulunna diğer sürücüler hemen kaza bölgesine geldi. 112 arandı ve bölgeye sağlık ekipleri ile polis ekipleri istendi. İhbar üzerine bölgeye hemen çok sayıda ambulans ile itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, hemen olaya müdahale etmeye başladı. Hurdaya dönen araçların içerisinden çıkarılan sürücüler 16 yaşındaki H.Y. ile 31 yaşındaki İbrahim Öztürk,ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından hemen Kula Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavilerine burada devam edildi. 

KAza yerinde ilk belirlemelere göre ise 51 yaşındaki İzzet İyli, 58 yaşındaki MEhmet Yılmaz, 41 yaşındaki Emir Öztürk ve 22 yaşındaki Burakcan Öztürk hayatını kaybetti. 

Bölgeye gelen olay yeri savcısının incelemesinin ardından hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri, otopsi işlemleri yapılması için Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan iki sürücünün ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Durumları ağır olan iki isim farklı hastanelere sevk edildi. 16 yaşındaki sürücü Alaşehir Devlet Hastanesine, 31 yaşındaki Öztürk ise Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç