Manisa'da feci olay: Karısını öldürüp intihar etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Manisa'da feci olay: Karısını öldürüp intihar etti

Manisa'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde bir kişi 2 çocuğu diğer odada uyurken eşini öldürdükten sonra intihar etti.

3.Sayfa 29 Nisan 2024 0
Manisa'da feci olay: Karısını öldürüp intihar etti

Manisa'da korkunç bir olay meydana geldi. Cinnet getiren baba, ailesini katletti.

Manisa'nın Alaşehir Yeni Mahalle Bozdağ Sokak No 48'de bulunan 2 katlı binada meydana gelen feci olayda geçimini hurda toplayarak sağlayan ve bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü bildirilen Hamza Demirkıran adlı kişi, iddialara göre yatak odasında uyumakta olan eşi Buse Demirkıran'a av tüfeği ile ateş etti.

Karısını feci şekilde öldüren adam, daha sonra oturduğu binanın çatı katına çıktı. Bu defa silahı kendisine doğrultan bu adam, kendisini başından vurup intihar etti.

Evden gelen silah sesleri sonrası hemen mahalleli bölgeye geldi ve sağlık ile polis ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine kısa sürede bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, 1,5 ile 4 yaşlarında olan 2 erkek çocuğu olan kadını yatak odasında kanlar içinde buldu. Çocukların babası ise çatı katında kanlar içinde yerde yatarken bulundu.

Sağlık personelleri yaptığı ilk müdahalede annenin ve babanın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

2 ÇOCUK EVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Gürültü üzerine korkuya kapılan çocuklar eve gelen yakınları tarafından evden uzaklaştırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemeden sonra 2 kişinin cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

KUZENİ ANLATTI

Olayı haber alan ve hemen bölgeye gelen babanın amcasının oğlu Nurullah Demirkıran, kuzeninin psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek, “Hamza’nın psikolojik sorunları vardı, psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp, yatak odasına gidiyor hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak, kendisini öldürüyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç